Ti melyik bandát szeretitek jobban? A One Direction-t vagy a Slipknot-ot?
Mostezmi? :D
Még jó, hogy Slipknot.
ebből csak az egyik egy zenekar, a One Direction egy managerek által összeillesztet melegekből álló médiacsapat. Ne hasonlítsuk őket zenészekhez.
ui. te kis szemét cigány, hagyd abba a hülye kérdéseidet.
a te véleményedet meg mindenki tudja, illetve senki nem kíváncsi rá. aki nem ért veled egyet, annak írsz egy levelet, miszerint (idézem a többiek kedvéért, aki még nem találkozott volna ezzel a kis ribanccal):
Te nyálas képű baszadék, kis aussi patkány, hogy nyomorodnál le egy életre, és takarodnál le végérvényesen az oldalról te alattomos kis görény!
Nekem egyik se tetszik igazán , de a slipknot jobb, mert a zenéjük legalább ér valamit , a one directiontől meg hányingerem van.... Régebben még csak a kislányok imádták ezeket , most meg már a 17-20 évesek is ezekért bolondulnak...
18/f
strem olíviát a youtubeon is láttam már, ha nekem ilyen angoltudásom lenne mint neki biztos , akkor azt biztos nem fitogtatnám, de ő kb ennyit tud:
" slipknot is sucks"
"corey taylor is a gay faggot"
" maggots=faggots"
" slipknot must die!!! i wish corey taylor going to die with cancer"
Idegen nyelv elsajátítás a köbön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!