Hogy kezdjem el az álmom?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok 8 éve táncolok és sokat éneklek otthon. Több felnőtt,barát,énektanár is mondta hogy nagyon jó hangom van. Nekem gyerekkori álmom hogy híres énekes legyek. Tudom hogy nagyon sok ember, de engem ez nagyon érdekel tényleg! Önbizalmam van miután 8 éve táncolok a színpad nem ismeretlen számomra és nem vagyok lámpalázas. Azt szeretném megtudni hogy hogyan kell belekezdeni/megprobálni. Olyanokra gondolok menjek énektanárhoz vagy X-faktor bár oda nem akarok mert azt nem nyerném meg szerintem ilyen tanácsokat kérek. Mindenki szerint jó hangom van és szép az arcom szóval igazán érdekelne a dolog. Nem tudom hogy kezdjem el a "pályafutásomat" NORMÁLIS VÁLASZOKAT ADJATOK LÉGYSZÍVES.2013. máj. 27. 15:27
1/11 anonim válasza:
Ha tényleg jó hangod van,akkor menj énektanárhoz! Keress rá a neten,biztos találsz versenyeket,iskolában felléphetsz évnyitókon,évzárókkor,ünnepélyeken,youtube-ra tegyél fel éneklős videókat,oszd meg fb-n,s kérd meg a barátaidat,hogy ők is osszák meg,így szépen lassan terjedni kezd! :)
Aztán ha tényleg olyan jó,akkor előbb-utóbb felfedeznek!
És az X-faktort meg próbáld meg,nem kell,hogy megnyerd,lehet,hogy valaki lát benend fantáziát,s felkarol!
Sok sikert!
2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!!:)
2013. máj. 27. 15:34
3/11 A kérdező kommentje:
Amúgy anyukám legjobb barátnője énekesnő ő is tud segíteni!
2013. máj. 27. 15:35
4/11 anonim válasza:
Én ilyen esetben tuti nem MO-n kezdenék bele, persze ehhez nem árt egy idegen nyelvet lehetőleg angolt perfektül beszélni, de angliában vagy az USA ban sokal többre lehet vinni, ha ott összejön v mi arrol valszeg itthon is lehet hallani, de ha itthon el is ér az ember v mit a szomszéd országokban se fognak egy mukkot se hallani róla :(
5/11 A kérdező kommentje:
Rokonaim Kanadába élnek. Anyukámnak osztrák barátja van és nagyon jól tudok németül. És ott hogy kéne elkezdeni? NEKEM EZ NAGYON FONTOS KÖSZÖNÖM
2013. máj. 27. 17:00
6/11 anonim válasza:
Szerezz ott barátokat,és kérd meg őket,hogy osszák meg b-n! A acebok az egyik legjob ilyen célkora,szóval hajrá! :D
7/11 anonim válasza:
mindenképpen egy jó tanárhoz kerülj. az éneklésben a levegővétel is ugyanannnyira fontos, mint az ének, ha nem fontosabb, ezt ne feledd.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindnekinek!:)
2013. máj. 28. 18:58
9/11 anonim válasza:
Illetve elsőkörben nem ártana ha ide is linkelnél egy videót! :)
10/11 A kérdező kommentje:
Holnap linkelek!:)
2013. máj. 28. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!