Furcsa, hogy meglepődtem?
Figyelt kérdés
Az egész osztályomban (26 fő) rajtam kívül csak 1 ember van aki hallotta 2pac nevét, de ő is csak ennyit tud róla, hogy volt egy 2pac nevű ember, de még azt se tudja mit csinált... Én azon nagyon meglepődtem, hogy gyakorlatilag én vagyok az egyetlen aki nagyobb 2pac rajongó az osztályban... És kb. ugyanez van Dr.Dre-vel, Eazy-E-vel, Nate Dogg-al vagy Ice Cube-bal. Engem ez nagyon meglepett, hogy az ilyen legendák így eltűntek, hogy mára csak ennyien ismerik..2013. máj. 26. 19:47
11/12 A kérdező kommentje:
Alice Cooper és a Kiss nevét még szép, hogy hallottam! :D
2013. máj. 26. 22:19
12/12 anonim válasza:
Hát, ez van... Szerintem más zenéket sem ismernek, amik azért híresebbek. Találkoztam már én is olyannal, aki nem ismerte 2pac-et, de olyannal is, aki nem hallott még a Scooterről :D Szóval... A mai fiatalok nagy része csak addig jut zene terén, amit a tv-ben hall, és a pofájába nyomják. Meg nézz rájuk :D Előadják, hogy egyediek, aztán ha egymás mellé rakod nagy részüket, teljesen ugyanolyanok, kinézetre és belsőre is. (Persze vannak normálisak, de régen azért színesebben voltak szerintem a fiatalok)
Szóval ez van, ez a szép új világ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!