Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Furcsa, hogy meglepődtem?

Furcsa, hogy meglepődtem?

Figyelt kérdés
Az egész osztályomban (26 fő) rajtam kívül csak 1 ember van aki hallotta 2pac nevét, de ő is csak ennyit tud róla, hogy volt egy 2pac nevű ember, de még azt se tudja mit csinált... Én azon nagyon meglepődtem, hogy gyakorlatilag én vagyok az egyetlen aki nagyobb 2pac rajongó az osztályban... És kb. ugyanez van Dr.Dre-vel, Eazy-E-vel, Nate Dogg-al vagy Ice Cube-bal. Engem ez nagyon meglepett, hogy az ilyen legendák így eltűntek, hogy mára csak ennyien ismerik..

2013. máj. 26. 19:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Nem meglepő. Sokan a rappet se szeretik, ha meg igen akkor a legtöbbnek fogalma sincs az igazi jó rapről.
2013. máj. 26. 19:52
 2/12 A kérdező kommentje:
Értem, hogy sokan nem szeretik a Rappet, de, hogy 2pac nevét ne hallják az szerintem egy kicsit sok... :'(
2013. máj. 26. 20:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért van mert ő már azelőtt meghalt hogy elkezdték volna nyomatni a TV-ben. Ha még élne mindenki ismerné.
2013. máj. 26. 20:57
 4/12 A kérdező kommentje:
Épp ez szerintem él! ;) De van igazság abban amit írtál!
2013. máj. 26. 21:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért 2pac nevét illene ismerni.

Viszont még én sem halottam eazy-e-ról, vagy nate dogg ról, max a nevüket halottam. Ice Cube-ról is inkább a filmszerepei jutnak eszembe, nem pedig a zene.

De nem is várható el, hogy ismerjed minden stílus nagyobb neveit.

Szerintem te sem hallottál még Arthur Brown-ról, vagy Glenn Danzig-ről, pedig ők is korszakalkotó formációkban szerepeltek.

2013. máj. 26. 21:43
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
Hát pedig Ice Cube többet tett le a zene iparban mint a film iparban utolsó. De akiket említettél még hírből se ismerem:D
2013. máj. 26. 21:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is tudom, hogy nagyobb zenész, mint színész, de mivel a stílusa teljesen elkerüli az ízlésvilágomat, ezért a zenéit nem hallgatom. És mivel több filmet láttam, mint rapzenét hallgattam azok maradtak meg. Xzibit-et is több filmben, sorozatban láttam, mint amennyi zenéjét hallottam.
2013. máj. 26. 21:56
 8/12 anonim ***** válasza:

Egyébként Arthur Brown egy 60-as évekbeli rockzenész. Alice Cooper, és a kiss lopott egy kicsit tőle.

Glenn Danzig meg a Misfits énekese volt.

2013. máj. 26. 22:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Akkor most már ezt is tudom kösz:D A Kiss meg a Misfits nevét már hallottam:D
2013. máj. 26. 22:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Cserébe:Eazy-E(Eric Wright) Comptoni rapper, a Rutthles Records alapítója. Tőle indult a gangsta rap. '95-ben AIDS-ben elhunyt.
2013. máj. 26. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!