Akik a metált szeretik, miért mondják azt, hogy ők nem a rockot, hanem a metált szeretik?
Sok ember a rockot, mint gyűjtőfogalmat érti, nem mint külön zenei ALKATEGÓRIÁT. Tehát nekem ugyanúgy rock a Guns N' Roses, mint a Metallica, vagy mint a Cradle of Filth. De sorolhatom még Korn, Nightwish, Depresszió, Tankcsapda, Edda, Dimmu Borgir... Lényeg, hogy én is tudom, hogy a Nightwish (az eredeti) az szimfónikus operametál, a Cradle meg death metál, a Tankcsapda meg sima rock, mégse különböztetem meg őket ennyire egymástól, hanem az összes rock zene. Mikor tőlem kérdezik, én se írom el külön, hogy reggaetont hallgatok, mert senki sem tudná, mi az, inkább azt mondom, hiphop-ot, végülis abba a gyűjtőfogalomba illik bele.
Miért jó ez nektek, hogy még egymástól is ennyire megkülönböztetitek magatokat?
Én pl. folk és death, black metalt hallagtok általában, de néha nemzeti rockot is.
Így értem a megkülönböztetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!