Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Oldschool raverek, mi történt...

Oldschool raverek, mi történt a zenével?

Figyelt kérdés

19 éves csaj vagyok és nagyon nem birom a mostani szar minimal meg electro-pop zenéket,sztm gagyik és hányingert kapok amikor 30.szor hallom a rádióban a Saxo Beatet.

Nem értem miért nem lehet az elektronikus zene olyan mint régen. Jó kis acid efektek,TB303as hangok,normális bassdrum,kick,hi-hat...nem ez az esőcsöpögés. Régen jó volt a trance a techno,house,rave,hardcore,dnb,most meg 1 évben kiadnak talán 1 számot ami tetszik. Van pár ismerősöm aki ugyanezeket halgatja mint én,de a legtöbb ismerősöm mainstream fost halgat. Ha valaki van itt aki 90es évek stilusu trance-t,houset,dancet,technot,hardcoret,happy hc-t,gabber zenéket csinál az nyugodtan linkelje be a számait commentbe,érdekelne engem. Hardstylet is birom..pl. Showteket. Amugy ezek a kedvenceim: Hardsequencer,Marusha,Prodigy,Faithless,Klubbheads,Paul van Dyk...meg még sorolhatnám de nincs kedvem...na szóval ha valaki szereti ezeket és szintén úgy gondolja h a kacsacsőrű emlősöknek semmi helye a dj pult mögött az irjon.Kor mind1 nem akarok én lekapni senkit csak a zene érdekel :D

2013. máj. 20. 23:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
előző vagyok: Robert natus, arkus p, boris s, sven wittekind, dj amok, Robert babicz aka rob acid, dj hammond, Xpose, dj promo, nvitral, és még egy padlásnyi előadót tudok mondani, akiket csipázok, de sc-n aki megnézi, hogy kiket követek, azok bejönnek...
2016. aug. 18. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!