Oldschool raverek, mi történt a zenével?
19 éves csaj vagyok és nagyon nem birom a mostani szar minimal meg electro-pop zenéket,sztm gagyik és hányingert kapok amikor 30.szor hallom a rádióban a Saxo Beatet.
Nem értem miért nem lehet az elektronikus zene olyan mint régen. Jó kis acid efektek,TB303as hangok,normális bassdrum,kick,hi-hat...nem ez az esőcsöpögés. Régen jó volt a trance a techno,house,rave,hardcore,dnb,most meg 1 évben kiadnak talán 1 számot ami tetszik. Van pár ismerősöm aki ugyanezeket halgatja mint én,de a legtöbb ismerősöm mainstream fost halgat. Ha valaki van itt aki 90es évek stilusu trance-t,houset,dancet,technot,hardcoret,happy hc-t,gabber zenéket csinál az nyugodtan linkelje be a számait commentbe,érdekelne engem. Hardstylet is birom..pl. Showteket. Amugy ezek a kedvenceim: Hardsequencer,Marusha,Prodigy,Faithless,Klubbheads,Paul van Dyk...meg még sorolhatnám de nincs kedvem...na szóval ha valaki szereti ezeket és szintén úgy gondolja h a kacsacsőrű emlősöknek semmi helye a dj pult mögött az irjon.Kor mind1 nem akarok én lekapni senkit csak a zene érdekel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!