Oldschool raverek, mi történt a zenével?
19 éves csaj vagyok és nagyon nem birom a mostani szar minimal meg electro-pop zenéket,sztm gagyik és hányingert kapok amikor 30.szor hallom a rádióban a Saxo Beatet.
Nem értem miért nem lehet az elektronikus zene olyan mint régen. Jó kis acid efektek,TB303as hangok,normális bassdrum,kick,hi-hat...nem ez az esőcsöpögés. Régen jó volt a trance a techno,house,rave,hardcore,dnb,most meg 1 évben kiadnak talán 1 számot ami tetszik. Van pár ismerősöm aki ugyanezeket halgatja mint én,de a legtöbb ismerősöm mainstream fost halgat. Ha valaki van itt aki 90es évek stilusu trance-t,houset,dancet,technot,hardcoret,happy hc-t,gabber zenéket csinál az nyugodtan linkelje be a számait commentbe,érdekelne engem. Hardstylet is birom..pl. Showteket. Amugy ezek a kedvenceim: Hardsequencer,Marusha,Prodigy,Faithless,Klubbheads,Paul van Dyk...meg még sorolhatnám de nincs kedvem...na szóval ha valaki szereti ezeket és szintén úgy gondolja h a kacsacsőrű emlősöknek semmi helye a dj pult mögött az irjon.Kor mind1 nem akarok én lekapni senkit csak a zene érdekel :D
elment a jobb eladhatóság, nagyobb pénz felé... Ezzel az a baj, hogy a jobb előadók is... :/ Pl. PvD az egyik kedvenc dj-m, de az új albuma szörnyű.
Olyan zenék, mint a régebbi Prodigy meg Faithless, szerintem többé nem lesz :(
Jó is lenne, ha visszajönne az acid hangzás :D
Erre van igény, annak idején mi is megkaptuk szüleinktől, stb... Hogy amit hallgatunk egy pocsék szar, nem is zene stb, változik a világ, ennyi az egész.
Persze, énis vissza sírom azokat a régi szép időket, de ma is meglehet találni a normális zenéket, csak túl kell lépni a régi időkön. A trance nagy szerelmem volt mindig is, de a mai hulladékot én sem hallgatom meg. Átfordultam más stílusokhoz, azt annyi.
BTW a minimal egyáltalán nem rossz, csak te akarod rossznak látni(hallani).
http://www.youtube.com/watch?v=FO566BKY2Jc
Ez rossz?:O
Persze ha az ember bevadult egy régi módi Sensationre pár felnivel, az olyan nyomokat hagyott, amit már semmi sem pótolhat, én értem...
Én 12 éves vagyok.
Imádom a Rave zenét pl. Members of Mayday, RMB.
Az ilyen rave nagyon bejön :D
24 éves villamosipari technikus vagyok, hiradástechnikai szakos villamosmérnök akarok lenni, techno, hardtechno, schranz, hardcore industrial tb303 által gerjesztett acid, és barátai csörömpölnek nállam.
Ő nem mondom, hogy kimondottan intelligencia függő a zene hallgatás, bár erre is van elméletem de ezt hagyjuk :D
Én is zenélek, van amit már hardware-n teszek össze, van amit még sajnos pc-n, (soundcloud-on vendel schultz néven vagyok fent) roland tr 909/jomox xbase 09-et is elkezdtem építeni, de sehol nem tartok vele, isten az a dobgép csak az a szlogenem hozzá, hogy hiphoptól a hardtechnoig mindent tud az a kis szutyok! Elég jó a hallásom, meg sok mintát is hallottam már, sok tucat zene agyon layerezett digitális foss programokba összehányt minta alapú szrok, massiv és sylent barátaival összegányolt hányadékok, tessék megnézni hogy a mostani avicii, martin garexi és barátai hogy csinálják a zenét, aztán ott van a cris lawyer tek tek tek marhasága, konkrétan egy vengance mintát forgatott ki és annyi a zene, meg egy ócska bassline szinti. Viszont a tucatember haverom: viszont jól összerakta... Bazeg, eszembe nem jutna ilyen primitív sz###t csinálni! Ja igen amúgy van jó electro is, de azt te nem fogsz itt hallani :D amúgy vitalic néven fut a faszi, régebbi zenéi viszonylag jók! Na pacsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!