Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nagy gitárosok szoktak hibázni?

Nagy gitárosok szoktak hibázni?

Figyelt kérdés
Értem pl.: szerintetek Cseresznye fogott már félre húrt vagy bundot? Szólóknál nyilván nem de mit tom én ,ritmusnál egy hangot nem fog le tisztán, vagy túl csúszik az újja a bundon.
2013. máj. 5. 18:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem sértés, de szerintem Cseresznye nem egy olyan nagy gitáros... Természetesen mindenki hibázik, az más kérdés, hogy a profibbak ritkábban, illetve a profibb gitárosok általában tudnak úgy hibázni, hogy gyorsan "kiigazítják", és így egyáltalán nem feltűnő.
2013. máj. 5. 18:36
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Nagy gitárosok? Én kapásból egy Santanára vagy Eric Claptonra gondoltam.

Amúgy az elsővel egyetértek.

2013. máj. 5. 18:43
 3/10 A kérdező kommentje:
Lehet nem egy Jimi Hendrix, Sztem akkor is legenda és nekem példa képem :) De kinek mi.Egyébként csak azért kérdeztem mert néha néha túl csúszik az újjam a bundon és vagy nem ad ki hangot csak death note-ot vagy magasabb hangot mint kellene és haveom ki szokott érte röhögni mert hogy de béna vagyok.
2013. máj. 5. 18:48
 4/10 anonim ***** válasza:
43%
Nem! Ők sokkal jobb emberek nálunk és sose hibáznak!
2013. máj. 6. 14:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondtam, hogy nem szeretem, csak nem mint nagy gitárosra gondolok rá.Szerintem a szövegei sokkal jobbak.
2013. máj. 6. 16:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Jah de a mostani helyzetem olyan mint neki volt hogy nem a legjobb gitar, nincs tanar...stb.
2013. máj. 6. 20:39
 7/10 anonim válasza:
100%
mindenki hibázhat, még a nagy gitárosok is :)
2013. máj. 8. 12:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Ajánlom figyelmedbe ezt: http://www.youtube.com/watch?v=fzKRcA8hCns

Ők sem istenek ;)

Persze ettől még legendák. :)

2013. máj. 8. 21:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát persze, hogy nem istenek... viszont az a icipici mennyiségű alkohol, meg miegymás, ami Slashbácsiba koncert előtt belement.. hát szerintem olyan állapotban senki nem tudja eljátszani még a Sweetchild intróját sem :D ne értsetek félre bírom slash-t csak tény, hogy kegyetlenül be volt állva:D
2013. máj. 10. 17:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát de szerintem kell is mondjuk nem be kell állni de egy-két feles sztem tényleg KELL, most én így elképzelem hogy ki állok mikor 4 ember előtt még tavaszi szélbe is túl izgulom magam és el szarom hat még 10000-rek előtt. De egyébként azért kérdeztem ezt az egészet mert szolózni se az erősítőm se a tudásom miatt nem tudok de ha még is rá szánom magam vmi irdatlan nagy idegesség lessz belőle és másnapig elő sem veszem a gitárt és emiatt van hogy úgy döntök hogy ott hagyom a pi*ába az egészet és abba hagyom a gitározast...aztán meg nézek pár tankcsapda riportot/képet/klippet és újra van hozzá kedvem,mondjuk vmi tanár tényleg kéne mert van hogy ritmusba se játszok tiszán...vagy lehet ki kéne állni a városba "véleményt!"táblával oszt mit hogy csináljak ...
2013. máj. 10. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!