Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » GITÁROSOK! A legpuhább 48...

GITÁROSOK! A legpuhább 48 mm-es nylon pengetö jó az acélhúros gitárhoz?

Figyelt kérdés
már több mint fél éve játszom, de pengetö nélkül tanultam meg gitározni, és most nem tudok áttérni a pengetöre.valahogy nem megy vele :S vagyis a kozepes 60-70-mm-esekkel egyáltalán, de ezzel a nagyon vékony nyolonnal igen.de úgy hallottam hogy az nem acélhúrokhoz való. szerintetek?
2013. márc. 31. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
én nem is értem, hogy az a pengető egyáltalán mire való :D tök szar hangja van vele, egy jó kemény pengetővel van jó hang. gondolom szarul fogod, azért nem megy
2013. márc. 31. 19:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Hivatalosan nem ahhoz való, de te döntsd el, hogy neked mivel és hogyan megy. Sok híres zenész is vékony, klasszikus gitárhoz való pengetőt használ fémhúros elektromos gitáron.
2013. ápr. 1. 16:25
 3/4 A kérdező kommentje:
hát valoszinüleg szarul fogom,de nem tudom rendesen :D köszi a válaszokat :)
2013. ápr. 1. 17:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Simán használhatod. Gyakrabban fog tönkremenni. Én is úgy jártam mint te. Nem nagyon pengetőztem korábban - vagy 15 évig - s most kellene rászoknom. Az ilyen véknyakat úgy töröm el egy pillanat alatt, hogy .... izé... hussss... :D
2013. ápr. 5. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!