Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárosok! Hogyan küzditek le...

Gitárosok! Hogyan küzditek le a lámpalázat és a bemelegedettség hiányát fellépéskor?

Figyelt kérdés
Sajnos van ez a két mumusom, amelyek miatt közönség előtt feleannyira sem tudok teljesíteni, mint amikor egyedül gyakorlok. Bennem van, hogy "meg akarom mutatni", ehhez képest meg folyton attól rettegek, hogy elrontom. Ha nem melegedek be előtte, akkor olyan elgémberedett mindkét kezem, hogy szinte görcsben van. Volt néhány alkalom, mikor sikerült ellazulni, akkor sikerült kikergetni mindent a fejemből, csak a zenélés maradt. De sajnos egyenlőre nem tőlem függ. Ti hogy kontrolláljátok ezt?

2013. ápr. 5. 08:27
 1/7 anonim ***** válasza:
sehogy, nincs lámpalázam. több, mint 10 éve zenélek, és lépek fel koncerteken, de még az elején sem volt lámpalázam soha. magabiztos vagyok, a zenélés felszabadít, imádok gitározni, mit izguljak?
2013. ápr. 5. 09:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Irigyellek is ezért! Kevesen vannak ilyenek. Milyen zenét játszol? Adsz linket meghallgatni?
2013. ápr. 5. 11:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem is volt lámpalázam, de együttesben játszani sokat segít, mert ott vannak a többiek, ha elszúrom, ők viszik tovább a számot... :)

Próbáld kizárni a közönséget a fejedből és arra gondolni, hogy csak a saját örömödre játszol.

2013. ápr. 5. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:
alkohol...
2013. ápr. 6. 00:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Hahaha))))) alkohol))) ha iszok, akkor el sem talalom a hurokat. Nem jatszok egyuttesben, klasszikust es flamencot imitalok egyedul!!! Tiszta horror emberek elott, nagyon be tudok k@kilni...
2013. ápr. 6. 14:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy ne figyelj a közönségre, úgy a legegyszerűbb elrontani, de a darabra se koncentrálj jobban, mint gyakorláskor. Nálam az a két dolog szokott a buktató lenni.
2013. ápr. 7. 18:55
 7/7 anonim ***** válasza:
én szintén gitáros haverommal az utolsó percekig jókat viccelődünk mikor játszunk csak a kottár és a zenére koncentrálunk ez nekem félig segített is és nem izgultam annyira
2013. máj. 26. 17:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!