Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen (jó) Rock zenekarok...

Milyen (jó) Rock zenekarok vannak?

Figyelt kérdés

Tudtok mondani párat? Esetleg kedvenc számokat tőlük :)

Jelenleg ezeket ismerem:

Avenged Sevenfold, Bullet For My Valentine, Depresszió, Escape the Fate, Junkies, Linkin Park, Lordi, Nickelback, Papa Roach, Road, Rómeó Vérzik, SlipKnoT, Tankcsapda, Three Days Grace

Ez ugyebár nemsok, ezért gondoltam, hogy kéne pár új... :)

2013. ápr. 27. 19:32
1 2
 11/17 anonim válasza:
Nem tudom,hogy ismered e a System of a Down-t de szerintem jó. :D
2014. jún. 13. 16:54
 12/17 anonim ***** válasza:
slipknot
2015. ápr. 14. 18:32
 13/17 nemmondommeg2014 válasza:
Akela, Alcohol, Altaria, Alvin és a mókusok, Apocalyptica, Asking Alexandria, Black Veil Brides, Bring Me The Horizon, Clawfinger, Disturbed, Dope, Fekete Sereg, Helion Prime, Hooligans, Icon for hire, New Years Day, Mudvayne, Seether, Shinedown, Skillet, The grenma, The dirty youth, Xandria
2016. okt. 14. 16:20
 14/17 Ricsifiu1212 válasza:
A 7,8,9-es válaszra írnám hogy a Metallica írom maiden meg ezek. Ezek nem rock zenék. Ezek metál zenek
2017. aug. 8. 21:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Aerosmith,Rammstein,Judas Preist,Iron Maiden,AC/DC,Led Zeppelin,Motörhead,Hammerfall,Sabaton,Guns N Roses,Metallica..
2017. nov. 18. 21:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Jèèèzusom... Maradt mèg egyeltalán zenekar? ;)
2017. nov. 26. 01:04
 17/17 anonim válasza:
In This Moment-et luxus oda írni? :) lesz koncertjük is július 2.-án magyarországon :D
2018. ápr. 4. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!