Rock és metál zenék ezekben a témákban?
A témák: szex, önállóság, "elesés utáni felállás" , kitartás, lázadás, harc a buta "bárányság" ellen, túlélés, légy önmagad, merj különleges és egyedi lenni, segíts másoknak.
Pl.: papa roach - i almost told u that i loved you
road - ne mondd, aki szabad
depresszió - ma éjjel
Magyar és külföldi egyaránt érdekel!
De még arra senki nem válaszolt mi abaj amagyar zenékkel mi a lepontozni való bennük.Talán az hogy érteni a szövegét és nem csak kurutyólnak bene ?
Ezt magyarázzátok meg ne pedig a helyesírással kezdjetek kötekedni attól hogy zavar titeket az igazság.
Mert ezen a hülye fórumon aki magyar zenét mer írni ahol a kérdezőnek mindegy hogy milyen nyelvű zene azt szinte lehurrogják és lepontozzák majdhogynem megkövezik. miért baj az ha valaki nem megy a rooo...hadt divat után ?
Érdekes módon vezeted le a felgyülemlett feszültséget. Csak sajnálni tudlak.
Gépezés helyett menj, kapáld meg nekem a kertet.
És ha már minden áron kötekedni akarsz: a helyesírás nem idő, hanem minimális odafigyelés kérdése (na meg egy kis intelligencia sem ártana hozzá...). Nem beszélve arról, hogy a drága beépített ellenőrző aláhúzza azt a sok orbitális hibát, amit itt elkövetsz.
Annyi idő alatt, amíg ezeket a fröcsögő kommenteket megírtad, igazán kiizzadhattál volna 2 db épkézláb mondatot. De ha ennyire fáj, akkor nem erőltetem.
Kíváncsi vagyok, milyen lelki traumák okozhatják ezen a dühkitöréseidet. Alapjában véve nem szoktam kötekedni (és tudom, hogy felesleges is), de csak a te kedvedért kivételt teszek. Hátha addig fő az agyvized, amíg el nem durran a fejed. :D
ja és ha eltudtad olvasni nagy baj nem lehet XD
Na most már őrülsz ezt kb 5 percig fogom pötyögni és bámulni a személyes irányító konzolomat,hogy kielégítsem a kíváncsiságodat ,de most már hagyjál már ezzel a helyes írásos hülyeséggel.Komolyra fordítva a szót ez tényleg csak egy hülye fórum és nem okmány iroda hogy minden szót helyesen keljen írni és többet nem fogok ennyi ideig pötyögtetni a te kedvedért. Így kénytelen leszel bosszankodni továbbra is, hogy még mindig nem tartom be a magyar helyesírás szabályait.Remélem ki elégítettem a nyelvtan tanári hajlamaidat légy boldog Ámen !!!
HAAA HAA XDDD
Hozzászólnék a helyesírási problémákhoz. Azt figyeltem meg ha valaki ír valami hozzászólást és az mondjuk egy másik egyénnek nem tetszik akkor mit csinál??? Jobb nincs ,hát kössünk bele a helyes írásába ,abból baj nem lehet. Hogy én ,hogy útá.... nem kedvelem ezeket a nyelvtanárokat. Mert attól hogy valaki vét egy pár hibát ,a hozzászólása talán még értelmezhető.
Valahol olvastam "a nyelvtudás az egyetlen olyan tudás amit rosszul tudni is érdemes" legyen ez igaz a magyarra is.
nA dE midign nav eygg két zesni aki itt ozsjat az ézst
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!