Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rock és metál zenék ezekben a...

Rock és metál zenék ezekben a témákban?

Figyelt kérdés

A témák: szex, önállóság, "elesés utáni felállás" , kitartás, lázadás, harc a buta "bárányság" ellen, túlélés, légy önmagad, merj különleges és egyedi lenni, segíts másoknak.

Pl.: papa roach - i almost told u that i loved you

road - ne mondd, aki szabad

depresszió - ma éjjel

Magyar és külföldi egyaránt érdekel!

2013. ápr. 26. 00:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
ja és ahelyesírásból nem lehet megélni majd az fogja kapálni neked aföldet vetni aratni abúzát és sütni akenyeret? Régen is megvoltak az emberek még írás nélkűl is egyáltalán nem fontos !!!!!És te írsz zagyvaságokat kedves kötekedő barátom tudom fáj az igazság neked is halgasd te is ez 50 centes marhaságokat meg asok amerikai 2 éves bandák zenéit
2013. ápr. 27. 10:00
 12/20 anonim ***** válasza:

De még arra senki nem válaszolt mi abaj amagyar zenékkel mi a lepontozni való bennük.Talán az hogy érteni a szövegét és nem csak kurutyólnak bene ?

Ezt magyarázzátok meg ne pedig a helyesírással kezdjetek kötekedni attól hogy zavar titeket az igazság.

Mert ezen a hülye fórumon aki magyar zenét mer írni ahol a kérdezőnek mindegy hogy milyen nyelvű zene azt szinte lehurrogják és lepontozzák majdhogynem megkövezik. miért baj az ha valaki nem megy a rooo...hadt divat után ?

2013. ápr. 27. 10:15
 13/20 anonim ***** válasza:
és aki csak apiros pacsit nyomkodja ezel csak boldoggá tesz mert tudom hogy dühíti az igazság :)
2013. ápr. 27. 14:38
 14/20 loupsolitaire ***** válasza:

Érdekes módon vezeted le a felgyülemlett feszültséget. Csak sajnálni tudlak.

Gépezés helyett menj, kapáld meg nekem a kertet.

És ha már minden áron kötekedni akarsz: a helyesírás nem idő, hanem minimális odafigyelés kérdése (na meg egy kis intelligencia sem ártana hozzá...). Nem beszélve arról, hogy a drága beépített ellenőrző aláhúzza azt a sok orbitális hibát, amit itt elkövetsz.

Annyi idő alatt, amíg ezeket a fröcsögő kommenteket megírtad, igazán kiizzadhattál volna 2 db épkézláb mondatot. De ha ennyire fáj, akkor nem erőltetem.

Kíváncsi vagyok, milyen lelki traumák okozhatják ezen a dühkitöréseidet. Alapjában véve nem szoktam kötekedni (és tudom, hogy felesleges is), de csak a te kedvedért kivételt teszek. Hátha addig fő az agyvized, amíg el nem durran a fejed. :D

2013. ápr. 27. 15:49
 15/20 anonim ***** válasza:
még te vagy felháborodva vigyed amagadét okos enged szamár szenved és kuvára leszarom ahelyesírást !!!
2013. ápr. 28. 01:12
 16/20 anonim ***** válasza:
na látni hogy te is értelmiségi vagy lopus vagy ki afxom XDDDD
2013. ápr. 28. 01:12
 17/20 anonim ***** válasza:

ja és ha eltudtad olvasni nagy baj nem lehet XD

Na most már őrülsz ezt kb 5 percig fogom pötyögni és bámulni a személyes irányító konzolomat,hogy kielégítsem a kíváncsiságodat ,de most már hagyjál már ezzel a helyes írásos hülyeséggel.Komolyra fordítva a szót ez tényleg csak egy hülye fórum és nem okmány iroda hogy minden szót helyesen keljen írni és többet nem fogok ennyi ideig pötyögtetni a te kedvedért. Így kénytelen leszel bosszankodni továbbra is, hogy még mindig nem tartom be a magyar helyesírás szabályait.Remélem ki elégítettem a nyelvtan tanári hajlamaidat légy boldog Ámen !!!

HAAA HAA XDDD

2013. ápr. 28. 01:24
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm akik tényleg mutattak nekem zenéket! A 2 idióta meg akik elkezdtek veszekedni, hihetetlen, hogy egyikőtök se tudta figyelmen kívül hagyni a másik hülyeségeit. Okos enged, szamár szenved, de ti mindketten szamarak vagytok..
2013. ápr. 29. 17:50
 19/20 anonim ***** válasza:
XD :)
2013. ápr. 29. 18:34
 20/20 anonim válasza:

Hozzászólnék a helyesírási problémákhoz. Azt figyeltem meg ha valaki ír valami hozzászólást és az mondjuk egy másik egyénnek nem tetszik akkor mit csinál??? Jobb nincs ,hát kössünk bele a helyes írásába ,abból baj nem lehet. Hogy én ,hogy útá.... nem kedvelem ezeket a nyelvtanárokat. Mert attól hogy valaki vét egy pár hibát ,a hozzászólása talán még értelmezhető.

Valahol olvastam "a nyelvtudás az egyetlen olyan tudás amit rosszul tudni is érdemes" legyen ez igaz a magyarra is.

nA dE midign nav eygg két zesni aki itt ozsjat az ézst

2013. máj. 3. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!