Hogyan tanuljak/gyakoroljak elektromos gitáron játszani kezdőként?
Figyelt kérdés
Az én városomban nem ismerek olyasvalakit, aki tudna segíteni a rock és/vagy metál játékban, maximum amatőr szinten. Viszont teljesen egyedül azt se tudom mibe fogjak bele, játszok rajta akkordokat, a nagyoktól riffeket és könnyebb szolokat, szoktam improvizálni is, de nem tudom hogyan menjek tovább, merre fejlődjek... Mire kell figyelni? Mit gyakoroljak és minek nézzek utána? Szeretnék magamtól összeállítani egy egyszerűbb zenét pl. Tankcsapdát, de egyes klasszikus elemeket is a Guns N Rosestól, stb.2013. ápr. 19. 23:03
1/17 anonim válasza:
Azon kívül, hogy pengetni és jamelni tudsz, nem ártana szolfézs sem, hogy tudd, mit csinálsz.
2/17 A kérdező kommentje:
Légyszi adjatok bővebb, részletesebb leírást. Az alap szolfézs követelményeket teljesítettem, és 7 évig zongoráztam, úgyhogy értem mit csinálok.
2013. ápr. 19. 23:30
3/17 anonim válasza:
a zeneiskolás szolfézs nem az, ami ide kellhet. zeneelméletet kellene tanulni, talán jazz összhangzattant
4/17 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy ilyeneket az én városomban tanulhatok, maximum a netről. De biztos van olyasvalaki, aki egyedül kezdett ott metált játszani és most már legalább amatőr szinten játszik, vagy akár haladó szinten. Tanácsot adjatok légyszi!
2013. ápr. 20. 09:53
5/17 anonim válasza:
milyen tanácsot? most leírjam minden tudásom itt egy válaszban? menni kell utána, ha tanár nélkül próbálod, akkor neten, leckéket nézni, könyveket letölteni, utánajárni, anno könnyűzenét én is egyedül tanultam, és nem kinlódtam ennyit.
6/17 A kérdező kommentje:
Legalább egy kezdőlöketnek örülnék, ha linkelnél pár oldalt, te honnan is kezdted ahelyett, hogy meséled te mennyire nem kínlódtál.
2013. ápr. 20. 10:02
8/17 A kérdező kommentje:
Maradtál volna csendben, bölcsebb lettél volna.
2013. ápr. 20. 10:45
9/17 anonim válasza:
Pedig a hetes nagyon jól írta. Inkább te lehetnél egy kicsit bölcsebb, kérdező.
10/17 anonim válasza:
köszönöm :D pacsi
egyébként, kérdező, ha valami konkrétat szeretnél tudni, talán kapnál értlemes választ is a kérdésedre. de most annyit tudunk rólad, hogy tudsz valamennyi dolgot, sok mást meg nem, és adjunk kezdőlöketet, hogy tanulj gitározni, ezzel így nem tudunk mit kezdeni. találd fel magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!