Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Slipknot miért védi Justin...

A Slipknot miért védi Justin Bieber-t?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=WNVacqtym1E

Itt is lehetett már olvasni erről, szerintem így akarja felhívni magára a figyelmet..

2013. ápr. 17. 12:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
23%
justin bieber nem lány, azért védik ezek őt mert így akarnak több figyelmet kapni. a slipknot már úgysem fog sokáig létezni ezzel még pénzt akarnak szerezni. Ugyanerre volt jó az is amikor a limp bizkit-et szidták
2013. ápr. 17. 13:11
 2/13 anonim ***** válasza:
63%
"justin bieber nem lány",de férfinak sem lehet nevezni
2013. ápr. 17. 13:21
 3/13 anonim ***** válasza:
14%
pedig elméletileg férfi , de még mindig jobb ő mint a slipknot
2013. ápr. 17. 13:22
 4/13 anonim ***** válasza:
61%

erről vitázhatnánk:D

amúgy az elmélet és a gyakorlat között van némi különbség,az ő esetében a különbség egy f@sz

2013. ápr. 17. 13:24
 5/13 anonim ***** válasza:
54%

Első: ott a pont. XD

Mi az hogy ezzel akarnak pénzt szerezni? "Hmm szidod a Bizkitet? Tessék itt van 1000 dollár"... xD

Egyébként nem védik, a túlombinálós mindeneteket már.:) Corey hangsúlyozza h nem azért mondja mert szereti. Ez olyan, mint hogy pl. inkább ennék egy csavart, mint kutyagumit, de ugye értelemszerűen egyiket sem enném meg.

Csak ti vagytok ezzel ennyire elfoglalva, én el is felejtettem ezt már...

2013. ápr. 17. 14:56
 6/13 anonim ***** válasza:
24%
Meg amúgy ez a sajó akárki azt se tudja se a Slipknotról se a Bizkitről hogy eszik-e vagy isszák. Akkor voltak még "rosszban", mikor én óvodába jártam. xD
2013. ápr. 17. 15:05
 7/13 anonim ***** válasza:
65%
Meg nem a Slipknot védi biebert hanem ez a sajó dávid g*ci :D
2013. ápr. 17. 15:09
 8/13 anonim ***** válasza:
21%
jajmá te lüke, ha fikáznak valakit akkor azzal felhívják magukra a figyelmet és ha több a figyelem többen is fogják hallgatni őket és akkor több pénzt is kapnak, bár egy lyukkast garast se érdemelnének
2013. ápr. 17. 15:27
 9/13 A kérdező kommentje:
lehet hogy abban is van valami amit Sajó Dávid mond, de nem tudom...
2013. ápr. 17. 16:36
 10/13 anonim ***** válasza:
24%

még jó hogy igazam van ember.

Mindkettő egy hulladék , csak más-más módon, Justin a lányoknak van kitalálva míg a slipknot a fiúknak, de azok közül is csak a legprimitívebbek szeretik.

2013. ápr. 17. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!