Melyik banda a jobb? Slipknot vagy Tokio Hotel
Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 11:39
1/9 anonim válasza:
a slipknot, mert abban nem hibridek vannak.
3/9 anonim válasza:
Mindkettő egy divatszar,de a Slipknotnak legalább hallgatható a zenéje és nem úgy néznek ki,mint a homokosok.
4/9 anonim válasza:
Na, itt az ideje, hogy valaki a Tokio Hotelre is voksoljon:))
5/9 anonim válasza:
ezért jöttél, gyorsan mindenki kapott egy negatívat, a tokio hotel meg egy voksot. jea.
7/9 anonim válasza:
mi a fenének összehasonlítani őket? az egyik pop-rock a másik metál.én mind a kettőt bírom de a negatívak ott vannak:
slipknot:van egy pár fantasztikusan fülbemászó a dal de a többi artikulátlan rikoltozás hallgathatatlan zenével (bocs én is fan vagyok,jelzem!de nem vok süket!)
tokio hotel:szinte minden számukat bírom és billt is tehetséges énekesnek tartom,de lerí róla hogy hááát...eléggé nem szeretne egy...lányt...
8/9 anonim válasza:
Ha ink emo vagy akkor a Tokio Hotel ha ink punk akk a slipknot.
9/9 anonim válasza:
Slipknot. De csak a régi. Az új slipknot ugyanolyan rossz, mint a Tokio Hotel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!