Ti mit válaszolnátok?
Figyelt kérdés
Nagyon imádom a Beatles-t és odajött az osztálytársam hozzám belehallgatott pont az (i'll be back-et hallgattam)és megkérdezte mit lehet ezen a zenén szeretni? Én meg sem tudtam szólalni. Ti erre mit felelnétek?2013. ápr. 15. 15:08
1/9 DBpisces561 válasza:
azt hogy ez először is legalább hanszerekkel csinálnak és van mondanivalója nem csak az h gyere b***unk
legalábbis és ezt mondanám
2/9 anonim válasza:
Ha ezt magyarázni kell, az már régen probléma.
3/9 A kérdező kommentje:
Ő azt mondta a dubsteppnél nincs jobb és ez egy rakás sz*r :(
2013. ápr. 15. 19:56
4/9 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Ő buta. Én már hozzá szoktam, hogy a zenei ízlésem a mai fiatalok körében nevetség tárgyát képezi. De ezt nem tartom cikinek, az ő problémájuk, hogy ennyire analfabéták. Te se foglalkozz az ostoba emberekkel.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem vettem a szívemre egyébként de egyébként már kezdek beletörődni, hogy milyen zenét szeretnek. Akármit mondok nekik u2 gun's and roses, Kiss, rolling stones, Quinn azt sem tudják miről van szó. Amikor elmondtam nekik , hogy már John Lennon meghalt fel nevetett az eggyikőjük.
2013. ápr. 15. 21:10
6/9 anonim válasza:
Szerintem neked is jobb lenne, ha inkább értelmes emberekkel barátkoznál. Szerencsére nagyon sokan szeretik a jó zenéket, biztos találsz olyanokat a környezetedben, akik hozzád hasonlóak.
7/9 anonim válasza:
Szegénykém :( Velem is volt ilyen, Beatles-es pólóm volt rajtam és megkérdezték hogy mégis kik ők ... hát ott lőttem volna fejbe magam.
8/9 anonim válasza:
Engem osztálytársaim hülyének néznek zenei ízlésem miatt... mert ugye a zenét ezt nem egy számítógép állítja össze, hanem emberek csinálják rendes hangszerekkel. Nem szabad az idiótákkal törődni.
9/9 anonim válasza:
Az I'll be back-ről kérdezte? A kedvenc számom!!! Mi az, hogy mit lehet ezen szeretni? Hát azt, hogy zene!
Oh, dear.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!