Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van olyan ember, aki 13...

Van olyan ember, aki 13 évesen tud screamelni?

Figyelt kérdés
Én annyi vagyok, ráadásul lány, és azért nem akarom kicsinálni a hangszálaimat. Valaki tudna segíteni?:)

2013. ápr. 13. 18:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Rögtön nem fog sikerülni, ne aggódj. ;)

Én 14 évesen próbáltam először, fry screamet, mert úgy hallottam, az a leghangszálkímélőbb scream. Eleinte kb. suttogással egyenértékű hangot tudsz kiadni. Most 16-17 évesen már ki tudok adni normálisabb, hallhatóbb hangot. Amúgy nem folyamatosan próbálgattam screamelni, mert volt egy időszak, mikor nem csináltam, de aztán újra kedvet kaptam hozzá. Egyébként úgy kell csinálni, hogy nem torokból ordítasz, hanem rekeszizomból nyomod a hangot. És ha fáj a torkod tőle, akkor nem jól csináltad. Ennyit tudok róla, nem vagyok szakértő, de eddig nem csináltam ki a hangszálaimat. :D

2013. ápr. 24. 23:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Hello.:3

13 eves vagy es lany :) Nekem sikerult megtanulni, nem kor kerdese a dolog :) Irj privit es megbeszeljuk ha erdekel, mert ha nem akkor nem irom le :)

2014. jan. 6. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!