Szerintetek mennyi pénzel vágjon neki az ember a Soundnak?
Attól függ mennyit/hol akarsz enni, inni. Ha bent szeretnéd mindkettőt, akkor kb. ilyen 600 ft-os sör, és szelet pizza árakra készülj. Kint van bolt is, normális árú péksüti és alkohol felhozatallal.
Én napi 5ezerrel biztos számolnék, de annyiból bent nem veszel meg mindent, ami megtetszik.
Én 30 ezerrel indultam le, 7000 megmaradt. Mondjuk kinn vettük az alkoholt/kaját, talán 2-3000 ezret költöttem el összesen benn . És jól éreztem magam :D
5000/nap szerintem is reális, de függ attól hogy cigizel-e, esetleg más, mennyit eszel..
Próbáld meg kiszámolni, hogy jönnél ki naponta. Gondolom tizenéves vagy, ha most mész először. Először ugye szállás, ha nem a kempingben leszel. Aztán hogy általában mit szoktál inni és az mennyiből jön ki, ahhoz csapj hozzá még 700-1000 forintot naponta. Enni nem valószínű hogy sokat fogsz, a fesztiválon tényleg húzós árak vannak, de van bolt, az olcsóbb. Aztán amire még költenél, cigi, vagy esetleg akarsz majd BS pólót/pulcsit, annyira nem nehéz kiszámolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!