Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen gitárt vegyek?

Milyen gitárt vegyek?

Figyelt kérdés
Még nem játszottam gitáron, de meg szeretnék tanulni. Black Veil Brides féle rockot szeretnék játszani. Ehhez milyen tanuló gitárt vegyek ami olcsó?? Valami elektromos gitárra gondoltam. előre is köszi a segítséget.

2013. ápr. 12. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:
veszel vaterán egy lelakott fendert aztán csá
2013. ápr. 12. 19:53
 2/3 A kérdező kommentje:
De valami olyan kéne ami sokáig birja
2013. ápr. 12. 19:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha eredeti Fendert veszel, az még lelakottan is nagyon jó, és a végtelenségig bírja, bár ez inkább a régebbi gyártmányokra igaz, ezért persze jó drágák is, főleg azok, amik már jópár éve használt, beérett hangszerek, ezért kezdők nem szoktak azt venni, az első gitárjára általában nem szán többszázezret az ember. Szerintem vegyél valami olcsóbb Sqiuer vagy Cort cuccot használtan. Azok nem is rosszak, de ha mégsem tetszene, akkor sem buksz sok pénzt.
2013. ápr. 13. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!