Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért ilyenek a barátaim?...

Miért ilyenek a barátaim? Miért nevetnek ki ezért?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy többször megesett már, hogy kinevettek a "barátaim", merthogy cigány származású vagyok, és én nem olyan zenét hallgatok mint ők, mondván én miért hallgatok ilyen "csicska zenéket", miért nem olyanokat, mint ők. Én már egész kicsi korom óta rockot, metalt és punkot hallgatom, Ossianon, Moby Dicken, Maidenen és Ramones-on nőttem föl, apám kazettás magnóján egész nap ment a Slayer, a Pistols, nem tudom miért kellene nekem is ezeket a divatos sz*rokat hallgatnom, mint ők, majkát meg stb... Normális, ha valakit a "barátai" ezért nevetnek ki?

2013. ápr. 10. 21:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
elég gáz, hogy ezért kinevetnek, de ez inkább őket minősíti. én is metalt hallgatok, de nem öltözködöm úgy, és nem is látszik rajtam, szóval elvagyok az összes átlagos emberrel. néha azért vannak összezördülések, mert már nem tudom elviselni, hogy milyen sekélyesek egyesek, justin beaber hallgatnak és valóságshow-kat néznek. de engem kinevetni nem szoktak az ízlésem miatt, az elég gyerekes lenne
2013. ápr. 11. 21:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Az ilyen emberekkel nem érdemes foglalkozni. Be vannak gyöpösödve. Különben is, ha egy ember kinevet egy másikat a zenei ízlése miatt, az 1. nem barátod, 2. egy irtó nagy f@xkalap.
2019. jún. 30. 04:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!