Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért ilyenek a barátaim?...

Miért ilyenek a barátaim? Miért nevetnek ki ezért?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy többször megesett már, hogy kinevettek a "barátaim", merthogy cigány származású vagyok, és én nem olyan zenét hallgatok mint ők, mondván én miért hallgatok ilyen "csicska zenéket", miért nem olyanokat, mint ők. Én már egész kicsi korom óta rockot, metalt és punkot hallgatom, Ossianon, Moby Dicken, Maidenen és Ramones-on nőttem föl, apám kazettás magnóján egész nap ment a Slayer, a Pistols, nem tudom miért kellene nekem is ezeket a divatos sz*rokat hallgatnom, mint ők, majkát meg stb... Normális, ha valakit a "barátai" ezért nevetnek ki?

2013. ápr. 10. 21:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Imádom a stílusod :D
2013. ápr. 10. 21:50
 2/12 A kérdező kommentje:
köszi :))
2013. ápr. 10. 21:51
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
első vagyok, szóval szerintem ha valaki meghallja "zene" és a "cigány" ( de utálom leírni) szót, rögtön arra asszociál, hogy valami mulatós, vagy ilyen magyar- alja-rappet hallgat. Üzenem a barátaidnak, hogy sh*t the f*ck up mert ezek nagyonjó bandák! :D pl a Ramones egyedül többet ér mint a többi együtt azok közül amit ők hallgatnak ;) ( sum-41, blink-182 , foo fighters.. ilyenek ? :D )
2013. ápr. 10. 21:58
 4/12 anonim ***** válasza:

Egyet értek az elsővel semmi gond nincs azzal hogy nem azt halgatod mint ők más astílusod a származásodnak meg semmi köze ahoz hogy milyen stílusú zenét szerec ha még félig cigány származású is vagy akkor is atöbbiek tegyenek neked egy szívességet és húzzanak a .....

Én meg Eddát hallgatok születésem óta az volt az altató zeném amai napig szeretem a dalaikat nyugtatóan hatnak rám és ez azenekar 1974 ben alapúlt és 1980-2012 ig vanak lemezeik 31 nagylemez sokan röhögnek rajtam is mert 23 éves létem re ezt meg ehez hasonló zenéket szeretek jobban .Jogtalanúl szólnak meg XD

2013. ápr. 10. 22:03
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez már csak így van, de egyébként tényleg azt a fajta zenének nevezett rappet és technót hallgatják, és ők nem is igazi barátok szerintem, mert ilyenért nem nevetném ki a másikat. És egyébként az általad felsorolt együtteseket is szoktam hallgatni, a Foo Fighters az egyik kedvencem:)
2013. ápr. 10. 22:03
 6/12 anonim ***** válasza:
nincsenek barátaid... egy barát úgy fogad el ahogy vagy...
2013. ápr. 11. 02:57
 7/12 anonim ***** válasza:

szard le! engem mindig kiközösítettek ezért, mostanába fogadják el, hogy rocker vagyok, mondjuk mostanába vettem komolyabban. nem lehet mindenkinek megfelelni, főleg a mai világba nem, ha csak nem állsz be a többi divat-robot közé.

13/f

A Rock örök és elpusztíthatatlan! \m/

2013. ápr. 11. 16:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Engem is cikiznem mert kövér vagyok! A cigányok olyanok, mint bármely más ember, rosszak, jók is vannak közöttük. A rock nem népszerű stílus, de egyáltalán nem népszerű egy normális előadó se, csak aki, i.ióta, vicces (?) és aki, nyálgép. az egész ismerettségi körömbe nem ismerek egy Adam L. fant se pedig Ő aztán hihetetlen tehetséges és vad! Egyébként jó a tankcs., az alvin, az ossian, és a depresszió, az edda is, mégis kevesen hallgatják. nem mindíg az a jó amit a többség annak gondol! Ne egyél tehén s.art mert sok légy nem tévedhet! jól vagy te úgy ahogy vagy, akinek meg nem tetszik, nem nézi!
2013. ápr. 11. 19:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Ezért kiközösítenek??? Istenem, hova tart ez a világ..? Neked kéne lenézned ezeket a nyálgép-rajongókat, nemhogy ők nézzenek le téged! Emi pedig a barátságot illeti, ha ez is közétek áll, akkor ott sajna nincs is igazi barátság. Az én osztálytársaim közül egy punk-rajongó sincs rajtam kívül, kiröhögik a nagy kedvencemet, a Green dayt, a Sex pistols neve hallatán is röhögőgörcsöt kapnak, de ettől függetlenül rendesek, és jó barátok. Az egyik osztálytársam pl. múltkor hozott nekem egy Green day posztert csak úgy, hogy találta otthon. Pedig ő az osztály elsőszámú anti-punkere. Szóval sajnálom a helyzetedet.:/
2013. ápr. 11. 20:25
 10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat, mentek a zöld kezek, egyébként jó látni, hogy van még sok rocker az országban, sőt, talán most 2-3 éve újra megerősödött a színtér, nem hiába mondják, hogy a Rock Örök és Elpusztíthatatlan :) \m/
2013. ápr. 11. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!