Milyen ZONGORÁT vegyek?
Figyelt kérdés
Megszeretnék tanulni zongorázni, milyen zongorát válasszak..? Nem tudom hogy működnek ezek..Kérlek segíts!2013. ápr. 3. 18:08
1/5 anonim válasza:
inkább szintetizátort ha zongorát akk zongoraórát kell gfizetni tanárnőnek aki megtanit nem kell külön magadévá tenni 1 zongorát amis k.urva drága sztem lopjáááál! akk mán xd :DDDD Zongoraóra olcsobban kijön!!!!!!:DDD
2/5 anonim válasza:
Ne hallgass az előzőre. Ha olcsóbban szeretnél kijönni, akkor egy digitális zongorát. Abból is legalább Yamahát vagy Hemingwayt vagy Korgot. Ha van több pénzed, akkor vegyél pianinót. Ha nagyon sok, akkor egy zongorát. Szintetizátort ne vegyél!!! Azon pötyögni tudsz csak, zongorázni nem.
3/5 anonim válasza:
ne halgassál rááá az előzőre!!! Bazzeg én zenész vagyok csaktudom tán h mitkelll venni!! Ki vagy te miért válaszolsz ha gőzöd nincs a z egészről! fogagyunk asse tod mi az a zongora!! Zongorát nemhiszem h vennikéne ,felkell keresned egy jóó zongoratanárt de én szintetizátort vennék a helyedben mert sokkal jobban szól és bármien zenét tud jáccinai!! Üdv Legesőőő
4/5 anonim válasza:
Szerintem is digitális zongorát, pianínót vagy zongorát válassz. Kezdésnek tökéletes a digitális, mondjuk egy Yamaha. Szintetizátort nem vegyél, azon nem fogsz tudni kicsit komolyabb szinten megtanulni. Egyáltalán milyen komoly szinten szeretnél megtanulni?
Ja és az utolsónak: én is zenész vagyok, de nem mulatóst "játszom" a sarki étteremben azt nem te játszod,- mert a szintetizátor szinte mindent elintéz helyetted - hanem zongorázom.
5/5 anonim válasza:
Elsőnek nincs igaza ne szintetizátort vegyél mert annak teljesen más a billentése stb. Èn is zenész vagyok nekem is Elektromos zongorám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!