Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen digitális zongorát...

Milyen digitális zongorát vegyek? A Roland f-100ról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 17:41
 1/4 anonim válasza:
vegyél egy Bösendorfer 290 Imperial Grand zongorát, majd meglátod, hogy jobb hangja van, mint a digitálisnak.
2010. szept. 8. 22:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Tényleg? Most hogy mondod... Oké, majd a jövő héten. Per pillanat el vagyok foglalva: épp most költözöm az új villába és szervízbe kell vinnem a Ferrarimat.
2010. szept. 9. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Vatera, tesz-vesz, vesziviszi, toplicit. Ilyenekről még nem hallottunk?

Én 15000 forintért jutottam egy E. Luner in Wien, bécsi acéltőkés mái napig működő ZONGORÁHOZ!

Többe volt mint 15000, mert 5000ért elhozták, be is rakták a terembe, 10000ért behangolták, és kicserélték a kopott filceket.

NEm muszály neked vadonatújat, és hangversenyzongorát venned, ami csak, 3 méter hosszú, meg kitudja milyen széles. Vegyél rövidítettet. ha tudsz játszani, azon is szépen szól majd. Ha meg nem, hát ne erőltesd:D

2010. okt. 4. 22:48
 4/4 anonim válasza:

De érdekes, én most pont azért jöttem fel a jó öreg gyakorikerdesek.hu-ra, mert ugyanezt a kérdést akartam feltenni, de úgy látszik valaki megelőzött... :)

Amúgy nekem is nagyon tetszik, én is a pianínó híve vagyok, de mi sajna panel lakásban lakunk, így szerintem jobb ide a digitális zongora...

2011. szept. 22. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!