A Green day- Stay the night című szám miről szól és miről írta Billy Joe Armstrong?
Én eddig egy rohadt szót nem szóltam,de mindegy.
Igen, más oldalakon is elírják a nevét a tudatlan emberek, de attól még nem úgy hívják.
csók.
Oké..nem szeretnék veled összeveszni úgyhogy mégegyszer mondom nem vagy gyökér. Rendben?
Egyrészt viszont mivel GD-t, Sex Pistols-t, Clash-t, Generation x-et hallgatok bocsáss meg de punk lettem. De még nem annyira. Egy igazi punk pl Rotten ezért fuu inkább nem mondom mit csinált vna Veled. És ezt se bántásként mondom.
Másrészt mi az h kezdő GD-s. Oké én tényleg fura ember vagyok tisztában vagyok vele. De mielőtt szerettem vna Őket tudtam már kívülről nem is egy számot. És nekem személy szerint pont Billie volt az az ember aki miatt GD-s lettem. És nekem személy szerint meg se fordult a fejembe h y-nal írom. De mindegy. ( ezt megintcsak nem sértésként mondom)
És igen ha úgyvesszük egy albumukon amikor még tizenévesek voltak Billie Billy-ként volt az albumon mer gondolta akkor h az menőbb. Viszont most már egy riporternek is elmagyarázta ezt mint ahogy én most neked h "It's Billie with an ie that's me." és bocs ha megbántottalak csak mindegy.. Túlságosan megszerettem Őt. De akkor bocsixd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!