Mi legyen a banda neve?
Osztalytassaimmal bandat terveyunk mar mindjart kesz.de nm tudjuk mi legyen a neve...KINGA,EMMA,MELINDA de jobban szeretem a NINA szolitast ezek a neveink(nina=melinda)szerintetek? en ugy gonmdoltam :Kiemni
de ez rosz jobb kene tudtok?
Úgy gondolom, felejtsd el ezt a zene dolgot most.
1. Inkább egy közös nyelvtankönyv tanulmányozást illene beiktatnotok
2. Mi az, hogy "mindjárt kész"? Ne röhögtess már. Ez nem nyelvtan házi feladat, amit el kéne "készíteni". Összefogtok, majd közösen megegyeztek abban, hogy van egy bandátok. Ezt jelenti az, hogy "alapítok egy bandát"
3. Ha még nevet sem tudtok választani, és mást kérdeztek meg, akkor biztosan egy igazán egyedi lányegyüttesnek nézünk elébe.
4. Ha már segítséget kérsz akkor könyörgöm, legalább azt normálisan tedd... Illene leírni a stílust is, mert egy death metál bandához nem igazán illik a "Pinás gangsta' " elnevezés például..
"1. tudja mit gondolok"
Nem, nem tudom mit gondolsz, írd le. Mert ha arra gondolsz, hogy "az édesanyámat", az azt jelenti, hogy mást már nem tudsz írni, és még meg sem próbálsz meggyőzni, hogy hülye vagyok...
Nina és a Pinabarbik jó lesz? :D
Am kajak legalább stílust írhatnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!