Vajon sikerülhet meggyőznöm ismerősöm apját, hogy engedje meg, hogy a fia legyen az (átmeneti) zenekarunk dobosa?
lesz egy fellépés pár hét múlva és nem találtam még dobos, pedig nagyon szeretnénk fellépni de ha nem lsez akkor nyilván elmarad a fellépés is, ezért minden lehetőséget megragadok hogy találjak egy dobost
ismerősöm viszont 2 bandába dobol, azt mondta benne lenne ,a fellépésben ,csak mikor kitértünk arra hogy a próbákat hogyan csinálnánk, vinni kéne a dobot is(a próbaterembe), akkro az apja arra hivatkozva hogy a gyerek nem tanul, nem segítene vinni a dobot(kocsival kéne vinni kb 5-6 km-re, nem jelente túl nagy terhet neki)
ilyenkor mit csináljak, a gyerek már szinte az utolsó esélyünk, már másik 3 dobos beleegyezett majd 1 hét után utasított vissza nem akarom hogy ő is ilyen legyen legyen, mer már tényleg alig van idő
mit csinálnátok, felhívnátok az apját és megkérni illedelmesen hogy engedje el(egyébként az apjához jártam tenisz edzésekre ,szóval személyiseen is ismerem), mit tegyek?
valaki segítsen :D
18f
jó hogy már majdnem 20embert megkérdeztem ki akar dobolni, a gyereknek persze nem jó rájött, és a másik 19nek se:\
nem tudom miért történik ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!