És jófej voltam összesítettem is. (már amit lehetett)
Tehát az eddigi szavazatok:
rock 17 szavazat
metal 12 szavazat
rap 11 szavazat
pop 4 szavazat
techno 3 szavazat
disco, reggae, mulatós, dance, punk, alter 2-2 szavazat
bubblegum, country, relaxáló, népzene, house, trance, blues 1-1 szavazat
2013. szept. 21. 14:23
43/57 anonim válasza:
komolyan mondom a fa$zom kivan miért szeretik ennyien a köcsög rockot. mit lehet azon ennyire szeretni? talán azt a folyamatos gitárzajt meg a dobot meg azt a tipikus retardált üvöltéseket? mondom hogy az elektronikus zenének mint a trance-nek sokkal kellemesebb ritmusa meg basszusa van mint a természetes zenének.
2013. okt. 7. 15:50
44/57 anonim válasza:
42.! rohadj meg te is..
2013. okt. 7. 15:52
45/57 anonim válasza:
Előttem válaszoló (15:52):
Neked bizony a jó édes anyukádat :D Tudod nem mindenki olyan beszűkült, mint te vagy.
2013. okt. 7. 16:20
46/57 anonim válasza:
Ja, és +1 metál.
2013. okt. 7. 16:21
47/57 anonim válasza:
A tiédet te szánalmas pocs
2013. okt. 8. 10:43
48/57 anonim válasza:
Lil Wayne-nél kezdődik a zene... hát ezen jót nevettem :DD am meg aki azt mondja h a rock meg a metal gitárzaj monoton dobolás meg ordibálás (el kell ismerni vannak ilyen bandák is) az hallgasson már meg mondjuk egy Dream Theater számot és utána merjen ilyet állítani
2013. okt. 23. 23:48
49/57 Tom Benko válasza:
Ki az a Lil Wayne?
2013. okt. 27. 09:52
50/57 anonim válasza:
A #17-es válaszolóhoz hasonlóan már szinte minden műfajból voltak kedvenceim. Egyrészt hangulatfüggő, hogy mit hallgatok, másrészt a különböző életszakaszaimban más-más zenéket részesítek előnyben. Elég sokáig leginkább csak popot vagy rockot hallgattam (nem pop-rockra gondolok, rendes rockra), jelenleg viszont ezekre szavaznék:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!