FIGYELEM SZAVAZÁS! Rock vs. Pop vs. Techno vs. Rap vs. Mulatós vs. Reggae vs. Disco vs. Akármi más?
Figyelt kérdés
Ha lehet mindenki mondjon véleményt aki olvasta a kérdést!2013. márc. 25. 16:43
32/57 anonim válasza:
Leginkább a Hip Hop életérzésen belüli Rap aminek van mondanivalója, ütős szövege, és zúzós alapja. DE! a rockot is szeretem na meg a 2 keveredése az is nagyon át tud jönni (pl: Hollywood Undead jó kis banda :) ) Mindenkinek más az ízlése.A metál nem jött be annyira. Szép napot!
34/57 anonim válasza:
Rock
Rap
Nu metal
és Depeche Mode, ami egy külön műfaj :D
36/57 anonim válasza:
Nem akarod összeszámolni a válaszokat kérdező?:)
37/57 anonim válasza:
18-as! ha még nézed a a válaszokat, akkor üzenem neked, hogy az egyik osztálytársam apukája a Ladánybenében játszik. ;) :D
A kérdéshez: Rock és metál!
38/57 anonim válasza:
Rock, nu metál, metál, punk és néha poénból mulatóst is szoktam hallgatni.
39/57 anonim válasza:
A Rock SZAR!!
TECHNO a legjobb!!!!
40/57 Tom Benko válasza:
Olyan ostobaság a kérdés. Az ember azt a zenét hallgatja, ami megtetszik neki, nem kategorizál. Aki mégis, az csak az igénytelenségét és csőlátását mutatja ki.
Hogy a kérdésre is válaszoljak - mellettem a következő előadók lapulnak:
Manowar, Akela, Brahms, Judgement Night (filmzene), Beatles, Best of Panpipes, Wagner, Liszt, Skepticism, BATHORY, Amorphis, Deep Purple, Jimi Hendrix, Mayhem, Muszorgszkij, Deák Bill.
No, mire szavaztam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!