Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy vannak rejtett üzenetek a zenei klippekben?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=OZLUa8JUR18 0:01nél a szemén a tetoválás:,FÉLELEM,ISTEN, 0:13nál a kezével 666ot mutat, 0:37nél ott az egyszemű, 1:34nél ott is ott a szem és a 7es alakú tetkó, 2:58nál háromszög alakban ott az egyszemű. ez egy komment GYK-ról: Sok teória van ezekről,ezek az előadók rengeteg sátánista szöveget "rejtenek" el a dalaikban(visszafelé játszva),ezért sokan szőnek köré elméleteket(mondjuk nem megalapozatlanul),hogy egy titkos szervezetnek,az Illuminatinak dolgoznak(akik sokak szerint sátánisták).

Összeesküvés elmélet vagy sem,döntse el mindenki maga,de azért tény,hogy van igazság ezekben is.

Remélem segített valamit a válaszom,én így tudom,de nagyon nehéz megállapítani,hogy mennyi igaz ezekből.

ezt a kommentet azért raktam be hogy lássátok más is gondolja így. és a kérdés amihez van ez a komment: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__4133110-mier..

a 7es alakú tetoválás sztem azért is érdekes mert láttam egy videót hogy a NASA látott egy ilyen alakú űrhajót, és ez a hetes alakzat benne van több ország űrkutatói intézményeiben.

2013. márc. 19. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem ezzel menj az ezotéria rovatba.
2013. márc. 19. 19:49
 2/6 A kérdező kommentje:
direkt írtam ide
2013. márc. 19. 19:52
 3/6 anonim ***** válasza:
majd átrakják
2013. márc. 19. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Az összes számítógépes játék, film, videoklip tele van ilyen jelekkel. Kizártnak tartom, hogy véletlen lenne, h több különböző cég által létrehozott termékben is ugyanazok a jelek jelennek meg, de fogalmam sincs, hogy mit jelenthetnek vagy, hogy miért jó ez akárkinek is...
2013. márc. 19. 23:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nem ismered a kódok, rejtett üzenetek jelentését, nem sokat jelent.
2013. márc. 20. 10:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy jelent valamit, lehet, hogy nem. Az is lehet, hogy csak polgárpukkasztás. Például a Beatles is bedobott egy ilyet anno. Amikor elkezdték híresztelni, hogy Paul McCartney meghalt, és egy hasonmásra cserélték ki (ami persze nem igaz).Hogy táplálják a szóbeszédeket, több dalban és albumborítón is rejtettek el olyan dolgokat, amik arra utalnak, hogy Paul halott (pedig él és virul). Például a Yellow Submarine-ban jól hallható, ahogy egy hang azt suttogja, hogy "Paul is a deadman". El is érték vele a céljukat, mert az emberek még többet foglalkoztak velük.
2013. márc. 20. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!