Tudtok olyan gitár dallamot aminek az eljátszásához nem kell a legvékonyabb húrt pengetni?
5 napja kezdtem el gitározni és már éppen majdnem el tudtam játszani egy dalt, csakhogy tegnap este, mikor a sarokban állt a gitár ő úgydöntött, h neki nincs kedve az e húrhoz...és csak úgy szimplán elszakadt... Pedig rá se néztem.
Pont Vasárnap van, egy hangszerbolt sincs nyitva, de attól nem szeretném kihagyni ezt a napot! Tudnátok írni olyan dal címet, vagy linkelni olyan tabot amibe nincs e húr??:)
Előre is köszönöm!:D
Akkor küldj már légyszi egy privátot, h micsináljak!:D Pláne így húr nélkülxd...:D
De azért ha valaki ismer ilyen dalt, még mindig várom!!xd:DD
Szia itt vannak ujj gyakorlatok, ha 5 napja gitározol sztem is korai még a dalok próbálása :D
Amúgy a húrok elszakadhatnak a hirtelen hőmérséklet változástól. Hidegben megfeszül, melegben ellazul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!