Interneten lehet ingyenesen gitározni tanulni?
Figyelt kérdés
Ha igen, tudtok linket/csatornát adni? Kezdő vagyok. A "menj el tanárhoz" és hasonló hozzászólások nem érdekelnek.2013. márc. 16. 17:42
1/3 anonim válasza:
lehet, de szarul, nem találkoztam még olyannal, ami megközelítené azt, amit egy jó, igazi, képzett tanártól kaphatsz. arról nem is beszélve, hogy az internetről senki nem fog rádszólni, hogy mit csinálsz szarul.
2/3 anonim válasza:
a youtubeon keresd Marty Schwartz és a Cifra Club videóit. tabokat szinte minden számhoz találsz.
3/3 Bendur Péter válasza:
En 22 eve nyomom a bluest! ha hiszed ha nem itt kezdtem el velük csak könyvböl. Nagyon hasznosnak talälom mert"laza" ezt tudom ajänlani szorgalmasan szepen lassan fogdosni a z akkordokat es ami meg segit szerintem gitärt tanulni az az egyszerüsege miatt a The Shadows zenekar. Tanitottam sokat gitärt regen , ezert tudom hogy a szemelyes kontaktus nagyonsokat szämit. Minden esetben igazzgattam a tanulok ujjait vagy hogy hogyan fogja a pengetöt satöbbi Sok sikert.Az biztos a földszintröl nem tudsz felugrani csak ugy a negyedikre! lepcsök vezetnek oda...az oldal: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!