Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Jó overdrive/distortion pedál...

Jó overdrive/distortion pedál a Marshall Jackhammer jh1?

Figyelt kérdés

És mennyire jó az overdrive,mennyire a distortion szerintetek?

Egyébként kipróbáltam,nagyon tetszett de kíváncsi vagyok ti mit mondtok.

2013. márc. 17. 07:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Amennyire én tudom, inkább az overdrive-ra (enyhébb torzításra) frankó.
2013. márc. 17. 10:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem.És szerinted akkor majd érdemes külön egy distortiont is venni?
2013. márc. 17. 11:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Én egyszer játszottam ilyenen, nekem nem jött be a hangja. Bár azért tegyük hozzá, a hangot nagyban befolyásolja az utána kötött erősítő is. Illetve szerintem eleve nem érdemes olyan pedált vásárolni ami több az egyben. Ezek általában nem olyan jók. Érdemesebb külön-külön venni egy jó overdrive-ot és egy jó distortion pedált, ha neked mindkettőre szükséged van. Én mondjuk csak overdrive-ot szoktam használni, nekem személy szerint ezek a kedvenceim (illetve mástól sem hallottam róluk rosszat): Palmer Overdrive, T-Rex Tonebug Overdrive, Boss SD-1.
2013. márc. 18. 08:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Jó.
2013. márc. 18. 09:50
 5/6 Shazeen ***** válasza:
Elvileg az Overdrive a JCM800 at hivatott "szimulálni" A Distorsion meg a JCM2000 fej.
2013. márc. 18. 14:56
 6/6 anonim ***** válasza:
A fene tudja hogy digitális vagy analog de nekem egy az egyben bejött ez a pedál.
2021. dec. 24. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!