Gitár erősítő és effektpedál kérdés?
Ha van egy Boss DS-1 pedálom,azt ha drive/distorted nélküli,tehát clean erősítőn használom,akkor képes annak hangját torzítani?
A másik,hogy ugyanezen effektpedált lehet-e egy Fender Frontman 212R-es erősítőhöz használni,mert netem olvastam róla,de egy oldalon kb.4 eltérő véleményt.
Nem értem, miért ne lehetne?
Egy torzító pedál. Az a funkciója, hogy torzítson, tehát torzított hangzás lesz a clean csatornán is.
Az már más kérdés, milyen a hangzás.
A Frontmanben meg van drive és boost, egyrészt használhatod azt, másrészt meg nyilván a pedállal is használható, más kérdés, mennyire lesz olyan a hangja, amit szeretnél.
"Ha van egy Boss DS-1 pedálom,azt ha drive/distorted nélküli,tehát clean erősítőn használom,akkor képes annak hangját torzítani? "
Viccelsz? Ez az egyetlen amit tud, pont erre való.
"A másik,hogy ugyanezen effektpedált lehet-e egy Fender Frontman 212R-es erősítőhöz használni,mert netem olvastam róla,de egy oldalon kb.4 eltérő véleményt."
Miért ne lehetne? Fölöslegesnek mondjuk fölösleges, és hogy hogy fog szólni megint más kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!