Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak nekem nem tetszik ByeAlex...

Csak nekem nem tetszik ByeAlex - Kedvesem című száma?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem. Csiszár is megmondta, hogy mindenki jobb volt nála.

Meg milyen dal már ez? Egyedinek egyedi, de akkor is..."kedvesem, az én kedvesem, kedvesem, ez jó nekem, kedvesem, kedvesem" stb.....

Szoktam fórumokat nézegetni eurovízióval kapcsolatban, külföldi fórumokat, és amikor a magyar döntő volt, akkor szinte senki nem mondta azt, hogy ByeAlex nyerje meg....

De szerintem sokkal több jobb szám volt, mint ez. Még egy zeneszakértő vagy kicsoda is elmondta, hogy akinek van egy kicsi énekhangja, az simán el tudja ezt énekelni....

Csak én vagyok ezen a véleményen? Mert szerintem egyáltalán nem különleges a dal, inkább unalmas, a szövege pedig gagyi, mondanivaló ide vagy oda.

2013. márc. 8. 09:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
imádom:) olyan aranyos és vidám:)
2013. júl. 10. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!