Milyen sikerre számíthat BayAlex az Euroviziós Dalversenyen a Kedvesem c. dalával?
Itthoni elsősége nagyon megosztja a szakmát,és a közönséget is.A kiírás a legjobb dalt kereste,és nem a legjobb hangot,
ezt ne felejtsük el.A zsűri úgy tűnik elfelejtette!
Na, mert Wolf Kati aztán marha messzire jutott. :D
Nem követem az ilyen zenés műsorokat, de az tény, hogy ő legalább egyéniség, még akkor is, ha komoly szakemberek dolgoznak a PR-ján. Minek küldenénk még egy tucaténekest, kiváló hanggal, közhelyes, hősszerelmes nótával? Annak meg külön örülök, hogy magyarul fog énekelni, nehogy már alkalmazkodnunk kelljen, ha már úgyis esélytelenek vagyunk. Ez egy közepesen jó, kissé alteros szám, ennél nem is kell komolyabban venni az ojróvízijót.
Szerintetek őhozzájuk mit szóltak??
http://www.youtube.com/watch?v=WKNRGc71hjc
http://www.youtube.com/watch?v=3XGMb5PakOQ
És tök jól szerepeltek, ahhoz képest hogy én ezeket mindenhová küldtem volna, csak Eurovízióra nem. :D
Apropó, tavaly az angolok, norvégok voltak tökhátul egész tűrhető dallal. Most akkor hol van ebben a versenyben a realitás? Mondhatnánk azt is, hogy alkalmazkodunk a színvonalhoz.
Alex ráadásul színvonalasabb, mint az egész show együttvéve.
Ne ócsároljuk már szegényt. Még nekem is rosszul esik. Ha ennyire kínoz titeket a tudat, hogy nem egy 100. ugyanolyan sémájú zenénk lesz, akkor NE NÉZZÉTEK AZ EUROVÍZIÓT :D ennyi.
Erre magatoktól is rá kéne jöjjetek.
Az biztos,hogy valami új kell már.Az eddigiekben a hagyományos slágerszerű,fülbemászós zenékkel nem sokra mentünk.Tehát próbálni kell,szerintem még be is jöhet.
Wolf Kati,és a Comp.Disco sem szerepelt sehogy,pedig sokkal többre taksálták őket,aztán nagy blamázs lett,különösen a Wolf K,akire azt modták,hogy győzhet is..
Erre gondoltam én is.
Mire jó Alexet leszólni? Bár ha most belegondolok, bárki nyert volna a Dalon, itt nyavalyognának a népek.
Mindegy. Megpróbálja, ha sikerül, sikerül, ha nem, hát nem.
Egyszer se szakadt ránk az ég emiatt.
Én csak azt nem értem, hogy mért kell ezt ilyen komolyan venni? Az előttem szóló példájából látszik, hogy mások se veszik túl komolyan, nekünk minek kell stresszelni azon, hogy jaj vajon nyerünk-e? És ha nem? Minden évben kiküldenek valakit, aki legalább egyszer énekel egy hatalmas közönség előtt. Ha idén nem sikerül, sikerül majd jövőre, vagy azután. Ha meg akkor se, akkor nagy ügy. Egy hét, és mindenki elfelejti.
Amúgy nekem tetszik ez a szám, nagyon jó hangulata van, és egy pillanat alatt belemászik a füledbe. Mellesleg szerintem tipikus alternatív magyar zene, nemhiába ilyen népszerű. Semmi gond nincs azzal, hogy ByeAlexet küldjük.
8-hoz: Azért azt nem lehet mondani,hogy Alex komolyan veszi!
Azt mondta,ő senki elvárására nem akar énekelni.Ez a siker titka.Mi magyarok,ha elkezdünk görcsölni...az annyi...az Wolf Kati.Az a 26.helyre lesz jó.Hát ezért kár kimenni.Ebből elég volt mindenkinek.Izzadósokból.
Ez az ember valamit másként csinál.Ez lehet nyerő!
Ott voltak tavaly az orosz bábuskák.Mindenki röhögött a péklapáttal a kezükbe...és 2.helyre jöttek be.Az is teljesen más volt....ez is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!