Milyen sikerre számíthat BayAlex az Euroviziós Dalversenyen a Kedvesem c. dalával?
Itthoni elsősége nagyon megosztja a szakmát,és a közönséget is.A kiírás a legjobb dalt kereste,és nem a legjobb hangot,
ezt ne felejtsük el.A zsűri úgy tűnik elfelejtette!
Jól mondják itt: ne fogjuk fel ezt tragédiaként. Görcsölni teljesen felesleges, igazából minden csak ott fog kiderülni; lehet, hogy nagy sláger lesz a dalunk. Semmit se lehet előre tudni.
Az, hogy tavaly is jobbnál jobb dalokat szórtak ki az elődöntőben (sőt, a legjobbakat), már tükrözi, milyen színvonal megy ott. A helyezések, pedig most tényleg nem tudom, mennyire függ össze a szimpátiával. Valamennyire biztosan. De akkor hogy-hogy a két sereghajtó Norvégia és az Egyesült Királyság lett, amikkel állítólag "nincs gond"?
ez a dal vagy nagyot kaszál vagy bukik. Ezt nem lehet "középre" tenni.
A lényeg az Eurovízión, hogy furcsa legyen az előadás és akkor most felhozatnám én is az orosz mamikat. Furcsa volt? Furcsa. Ez furcsa? furcsa. na, akkor meglátjuk mi lesz, hajrá Alex!
Nem kötözködsz, igazad van. Tavaly én se hoztam volna ki győztesnek Loreen-t, de még mindig jobb, mint mikor 2011-ben az azeriek nyertek egy abszolút 0, felejthető számmal.
Kiváncsi leszek idén ki lesz a nagy kedvenc.
Az lehet,vagy be se kerül a döntőbe,vagy ha továbbjut,akkor az első ötbe bekerül.
Az emberek ma már mást akarnak hallani,nem a sok felfújt celebet,akik csak görcsölnek.A szavazás is ezt mutatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!