Csak nekem nem tetszik ByeAlex - Kedvesem című száma?
Egyszerűen nem értem. Csiszár is megmondta, hogy mindenki jobb volt nála.
Meg milyen dal már ez? Egyedinek egyedi, de akkor is..."kedvesem, az én kedvesem, kedvesem, ez jó nekem, kedvesem, kedvesem" stb.....
Szoktam fórumokat nézegetni eurovízióval kapcsolatban, külföldi fórumokat, és amikor a magyar döntő volt, akkor szinte senki nem mondta azt, hogy ByeAlex nyerje meg....
De szerintem sokkal több jobb szám volt, mint ez. Még egy zeneszakértő vagy kicsoda is elmondta, hogy akinek van egy kicsi énekhangja, az simán el tudja ezt énekelni....
Csak én vagyok ezen a véleményen? Mert szerintem egyáltalán nem különleges a dal, inkább unalmas, a szövege pedig gagyi, mondanivaló ide vagy oda.
"Nem szoktam a zsűrivel egyetérteni, de ebben igazuk volt, hogy nem jó ez a dal."
A zsüri csak 5 tagu, viszont 240 000 szavazat amit kapott a közönségtől magáért beszél.
3. válaszoló te nagyon el vagy tévedve...
Az Eurovíziónak nem lehet leégni, mert az eleve egy rohadtnagy égő műsor. Mindig minden ország arra szavaz amelyikre érdekében áll... Az egésznek semmi értelme.
Amúgy meg az Eurovíziót nem versenynek hozták létre, hanem egy olyan eseménynek, ami jobban összehozza Európa országait és az országok lakossága együtt izgulhat a küldöttjéért, ez ironikus mert itthon mindenki fel van háborodva és egymást anyázza, mert ByeAlex jutott tovább...
Nekem is pont az a gondom vele, hogy unalmas, meg minden 2. ember el tudja ezt énekelni.
Semmi különös nincs benne, főleg, hogy az Eurovízión számít az is, hogy mekkora csinnadratta, tánc stb van.
Szerintem ez semmilyen mondanivalót nem hordoz, hogy "kedvesem, az én kedvesem, kedvesem, ez jó nekem, kedvesem, kedvesem"
A tompa, vagy rekedt hang NEM énekhang. Az oroszok tavaly viccesre vették a nagyikkal, nem küldtek valami komolyat, és 2.-ok lettek.
Norvégia úgy lett első, hogy egy tündérmesét énekelt el eléggé jó színpadi játszással Alexander Rybak.
Amikor hallottam ByeAlex számát, egyszerűen nem tudtam végighallgatni. Még külföldi haverjaim is mondták, hogy katasztrófa.
Nem tudom mi tetszik az embereknek ebbe...
utolsó: igen ;)
nekem se tetszik...egy hihetetlenül szar szám, magyarok 40%-a rá szavazott. Kérdem én, botfülűek vagyunk? Milyen egyéniség? Mostanában már nagy divat lett a sapka és a vastagkeretes szemüveg. Semmi egyéniség. Égeti a hazánkat a stílusával és a "hangjával" is egyaránt. Hogy hogy nyerte meg...azt nem tudom.
Én hamisnak hallottam, pedig 7 évig játszottam egy zenekarban fuvolán. Ezt a számot mindenki el tudja énekelni, botfülű emberek...semmi egyéniség, mert akinek van hangja az énekel, az ilyen ByeAlex fajták meg jó esetben otthon maradnak. Ezért is van belőlük "kevés", legalább is a színpadon. Önkritika kérem szépen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!