Mikor jelenik már meg végre a Rammstein új albuma?

a Lifad óta majdnem megállás nélkül turnéznak, mikor nem akkor meg Made in Germany válogatásalbumot, Mein Herz Brennt kislemezt/videó klipet és videó kollekciót csinálnak
a Madison Square Garden-es koncertből is lesz állítólag Live DVD szóval valószínűleg még jóval odébb van egy új album
Főleg hogy nem egyből az album jelenik meg hanem előtte egy új kislemez (a Mein Herz Brennt ebben az esetben nem számít mert az a videó kollekció részét képezi valamilyen formában)
Herzeleid előtt Du riechst so gut
Sehnsucht előtt Engel
Mutter előtt Sonne
Reise, Reise előtt Mein Teil
Rosenrot előtt Benzin
Liebe ist für alle da előtt Pussy

a Mein Land már több mint egy éve jelent meg és az a válogatásalbumnak volt az "előfutára" (a szám maga is rajta van a MiG-en)
Egyébként szerintem a Mein Herz Brennt-ből is azért csináltak kislemez-t mert anno a válogatásalbumon lévő összes szám megjelent kislemezen a Mein Herz Brennt kivételével

jaja :/
pedig ha tavaly májusban véget ért volna a MiG turné, szerintem legkésőbb a most következő télre összerakhattak volna egy új albumot

amúgy a Mein Land eredetileg asszem a Lifad-on lett volna rajta csak valamiért nem került fel
én is várok már egy új albumot de könnyen lehet hogy tévedek és lehet hogy szeptembertől februárig egy új albumon dolgoztak (a Mein Herz Brennt-et már asszem tavasszal leforgatták az amerikai turné szakasz előtt)
szóval szerintem még odébb van az új album de aztán az is lehet hogy ősszel már lesz
fene tudja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!