Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mikor jelenik már meg végre a...

Mikor jelenik már meg végre a Rammstein új albuma?

Figyelt kérdés
Már tűkön ülök, alig várom. De még csak a kislemezről tudok. Valaki esetleg tud valamit?
2013. márc. 7. 21:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

a Lifad óta majdnem megállás nélkül turnéznak, mikor nem akkor meg Made in Germany válogatásalbumot, Mein Herz Brennt kislemezt/videó klipet és videó kollekciót csinálnak

a Madison Square Garden-es koncertből is lesz állítólag Live DVD szóval valószínűleg még jóval odébb van egy új album

Főleg hogy nem egyből az album jelenik meg hanem előtte egy új kislemez (a Mein Herz Brennt ebben az esetben nem számít mert az a videó kollekció részét képezi valamilyen formában)

Herzeleid előtt Du riechst so gut

Sehnsucht előtt Engel

Mutter előtt Sonne

Reise, Reise előtt Mein Teil

Rosenrot előtt Benzin

Liebe ist für alle da előtt Pussy

2013. márc. 8. 11:46
 2/11 A kérdező kommentje:
De már megjelent egy kislemezük, a Mein Land. Ez lehet jel? Vajon mennyit kell még várni?
2013. márc. 8. 12:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem mostanában, mert inkább a turnézásra fektetik a hangsúlyt mostanában.
2013. márc. 8. 20:32
 4/11 anonim ***** válasza:

a Mein Land már több mint egy éve jelent meg és az a válogatásalbumnak volt az "előfutára" (a szám maga is rajta van a MiG-en)

Egyébként szerintem a Mein Herz Brennt-ből is azért csináltak kislemez-t mert anno a válogatásalbumon lévő összes szám megjelent kislemezen a Mein Herz Brennt kivételével

2013. márc. 8. 22:24
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát akkor még türelmesnek kell lennem ezek szerint..:S
2013. márc. 9. 14:13
 6/11 anonim ***** válasza:

jaja :/

pedig ha tavaly májusban véget ért volna a MiG turné, szerintem legkésőbb a most következő télre összerakhattak volna egy új albumot

2013. márc. 9. 15:54
 7/11 A kérdező kommentje:
Te jó ég, akkor lehet, hogy még egy évnél többet kell várni??!!!
2013. márc. 9. 16:09
 8/11 anonim ***** válasza:
könnyen előfordulhat mert ha nyár végén véget ér ez a turné mondjuk fél évet pihennek aztán fél év mire elkészül az új album :/
2013. márc. 9. 16:26
 9/11 A kérdező kommentje:
Akkor kb jövő nyár. Jaj. Hogy fogom én ezt kibírni? Már annyira beleéltem magam. Nyáron találtam rá a kislemezre és ebből arra következtettem, hogy bármikor megjelenhet az új album. És annyira jó az a két szám, ami rajta van, hogy biztos az új lemez is ilyen jó lesz. Majd téli álmot alszok, vagy nem tudom.:D
2013. márc. 9. 16:32
 10/11 anonim ***** válasza:

amúgy a Mein Land eredetileg asszem a Lifad-on lett volna rajta csak valamiért nem került fel

én is várok már egy új albumot de könnyen lehet hogy tévedek és lehet hogy szeptembertől februárig egy új albumon dolgoztak (a Mein Herz Brennt-et már asszem tavasszal leforgatták az amerikai turné szakasz előtt)

szóval szerintem még odébb van az új album de aztán az is lehet hogy ősszel már lesz

fene tudja :)

2013. márc. 9. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!