Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a felvételről?

Figyelt kérdés
Till nagyon nagy:) http://www.youtube.com/watch?v=nZLE4iUF2T8

2013. febr. 22. 18:35
 1/5 anonim válasza:
Elvan a Till, ha játszik :D Tényleg elég nagyot alkotott :D Itt talán látszik, hogy élvezi is azt, amit csinál, nem csak groteszk fejetek vág. Na persze most is azt csinálta... de na, ez most nem olyan volt, mint általában.
2013. febr. 22. 18:46
 2/5 anonim válasza:
Ez hülyeség, ha nem élvezné nem csinálná. Már a Völkerball-nál olyan gadag volt szerintem, hogy egész életében mindent megvehetett volna magának. És már azóta 2. turnét nyomják.
2013. febr. 23. 09:35
 3/5 anonim válasza:
Igen, ezzel tisztában vagyok, de nem is állítottam az ellenkezőjét… nem mintha költözködni szeretnék, tényleg.
2013. febr. 23. 12:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem élvezi, amit csinál. És annyira jó, hogy ő nem egy tucatember és nem playbackról megy az egész:) Így lehet, hogy ejt néhány hibát, viszont látszik, hogy eredeti és ez a nemmindegy:)
2013. febr. 23. 13:06
 5/5 anonim válasza:
Till az Till! Nagy arc, ha nem lenne ki kellene találni. :)
2013. márc. 4. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!