Mi a véleményetek erről a gitárról?
Neten nézegettem a gitárokat mert végre elektromoson szeretném tolni és erre bukkantam: [link]
mi a véleményetek róla?Érdemes megvenni?Esetleg tudtok ajánla max 65000ft-ig Les Paul formájú gitárt?
Segítségeteket előre is köszönöm:D
Messziről kerülendő.
Ha jót akarsz Vintage V100 használtan.
NE(!!!) vegyél Epiphonet ennyiért! Gondoljuk át a választásod. A kinézett gitár egy Epiphone studio. Ez gyakorlatilag a nagy testvér, Gibson LP olcsó kis tesójának másodvonalbéli inkarnációja. Csatlakozom azon válaszolókhoz, akik Vintage LP-t javasolnak. Nekem is volt egy csere útján néhány napig, 50ért adtam el. Azért ne vessük el a sulykot, ez is egy tucat hangszer, de ki lehet fogni igen jót belőle, csak jól meg kell nézni. Azt javaslom olyat vegyél, aminek a teste nem egy darabból áll és csak domborított, hanem mahagóni test juhar fedlapos, valamint nagy humbuckeres. Szerintem várd ki, ha most nincs is eladó, biztosan lesz hamarosan. Azt is érdemes átgondolni, hogy mi az, amit gyorsan el tudsz adni, ha kinövöd, vagy megunod. A Vintage LP ilyen gitár, ne alkudj meg.
Kínálj érte 55-öt, aztán kiderül:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!