Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a gitárról, jó lehet?

Figyelt kérdés

[link]

40.000 forintért láttam használtan a helyi hangszerboltban szinte új kinézetben. Tudom hogy ez egy jazz gitár, viszont másra szeretném használni. Green day és ahhoz hasonló számokhoz, zenekarban. Azért szeretnék egy ilyet mert oda vagyok az ilyen külsejű gitárért. Mennyire lehetne használni arra a stílusra amire én akarom?

2013. jan. 7. 16:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Jónak jó, de ahhoz, hogy rendesen tudj rajta játszani és azokat a hangokat kifogni amiket szeretnél, ahhoz szerez be mellé egy gitár multieffektet.
2013. jan. 7. 19:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez a Gibson ES-335 forma másolata. Nem tudom, hogy ez mennyire jó minőségű cucc, nem próbáltam ilyet. Viszont az biztos, hogy a Green Day második gitárosa (hivatalosan turnégitáros, nem hivatalos tag), Jason White előszeretettel szokott ilyen formájú gitárt használni (mármint Gibson ES-335-öst), a Boulevard of broken dreamst szinte mindig ilyenen játssza, de gyakran más számokat is azon tol, úgyhogy nem lehet rossz ehhez a stílushoz sem...
2013. jan. 9. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!