Kinek mi a kedvenc együttese?
(nekem pl:Iron Maiden, Metallica, AC/DC,magyarok közt pedig:
EDDA,Bikini,Omega,Tankcsapda)
Guns N' Roses , Stormwitch, Maiden ,Mötley Crüe ,Metallica, Slayer, Megadeth .
Magyarok közül pedig P. Box , Tankcsapda ,Edda.
Green day, Green day, Green day aztán méég...... Green day!!!!! Toronymagasan a kedvenc. :D
Simple plan (esetleg...), Aerosmith
Quimby, Kiscsillag, Kispál és a Borz, Blabla, Anna and the Barbies (tőlük a Márti dala)
Green day, My Chemical Romance, Blink-182, Sum41...
Magyart nem igazán hallgatok :D
Külfoldi: RHCP,Aerosmith,Guns'n'Roses,Megadeth,ilyesmik.
Magyar:Tankcsapda,Road,Junkies...
Nem szeretnék senkibe bele kotni de az alvin és a mókusok az tényleg egy banda? A filmbe benne vannak meg minden,de az a banda csak kitalált. Most kb ez olyan mintha a kedvenc bandám a Telepölü lenne. Ami szintén egy nem létező csak kitalált banda. Csak annyi hogy az ő zenéjik nem publikusak. (mivel könyvbe van)
Ohmm.. Kedvenc banda? Akkor kb azok akiket stanelek. (stanelek/stan= egy banda/szólista akinek a fanja vagyok. Csak hat ugye kpop nyelv :D) Mondjuk ebből is van ult.
Ult. Banda:Stray kids, blackpink, MCND (Castel J a biasom :3)
Stan: Bts, Red velvet, exo, aespa, super junior, 2nei1,2mp,twice, nizu (bar az jpop banda), jyp (tudom hogy bandák kelletek de waekurachimolaaaa~) , Xdinary heroes, NCT (a 127 a kedvencem), , Got, SuperM, Victon, Ive, Enhypen, Ke1per, TxT, dreamcatcher, monsta x, Mirae, mamamoo, le serafin, oneus,tnx, everglow,
Tudom tudom együttes kellet. De ha egyutt9es akkor igazából xdinary heroes és day6 meg the rose. Csak en inkabb bandákat halgatok. Tudjátok akik "csak" táncolgatnak meg énekelgetnek a színpadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!