Kinek mi a kedvenc együttese?
Figyelt kérdés
Milyen stílusú zenét hallgat?2009. ápr. 30. 12:27
1/9 anonim válasza:
Én a rockot, metált meg a Hardcore tecnot imádom de néha-néha mást is meghallgatok.:D
Kedvenceim: Avenged Sevenfold, Iron Maiden,
2/9 Thurston válasza:
Én minden stílust hallgatok, és mindegyiken belűl más a kedvencem, szóval inkább meg sem próbálom felsorolni... :I
O)))
3/9 anonim válasza:
Kedvenc: Hétköznapi csalódások
Amit hallgatok: punk, ska, rock, metal
5/9 anonim válasza:
mindenfélét hallgatok, de főleg rockot, numetált
kedvencek
papa roach, limp bizkit, disturbed, p.o.d.
6/9 anonim válasza:
Én is mindenféle stílusú zenét hallgatok, a rap-től a rock-ig, de nálam a fürgerókalábak viszik a prímet! Ajánlom figyelmedbe a bu zis dal, ill. a gumiszoba című számukat! szomorúság, depi ellen a legjobbak!:D
8/9 anonim válasza:
Egyértelműen a KoRn, Rammstein, Slipknot, Nightwish
9/9 anonim válasza:
Én szeretem a rockot, soult, bluest, r&bt, popot, és a funkyt. Kedvenc előadóim : Deep Purple, Blues Brothers, Joss Stone, LGT, és The Bluesberry Bandet érdemes meghallgatni (Veszprémi banda még nem híresek az egész országon, pedig megérdemelnék!)
www.bluesberry.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!