Metallica: Unforgiven 1,2, vagy 3?
Figyelt kérdés
Melyik a kedvenc?2009. szept. 10. 06:45
1/15 anonim válasza:
hoppá... mindet szeretem,de ha nagyon választani kéne, akkor az első :)
3/15 anonim válasza:
első vagyok
és neked, Kedves Kérdező? :)
4/15 Thurston válasza:
Második. Az egyetlen számuk, amit képes vagyok végighallgatni anélkül, hogy elaludjak. (:
5/15 A kérdező kommentje:
Nekem amúgy a harmadik... lehet hogy azért mert azt ismerem legjobban, a második is nagyon tetszik, de ha a harmadikat elkezdem hallgatni, sosem tudom leállítani:)
2009. szept. 10. 20:51
7/15 A kérdező kommentje:
de egyébként, az első és a második nagyon hasonlítanak, nemigaz?:D
a harmadik teljesen más
2009. szept. 11. 13:11
8/15 anonim válasza:
Hát ez nehéz helyzet. Azok közé tartozom, akiknek nagyon bejött a DM, szal... :\ De amúgy sorrendben talán 1-2-3.
9/15 anonim válasza:
A harmadikat nemigazán szeretem, viszont a másik kettő nagyon bejön.
10/15 anonim válasza:
Hát nekem /pillanat a 3 tetszik nagyon,amit Osló-ban játszottak eddig a legjobban.Most lehet bekerül a setlistbe.Remélem pesten is eljátszák! ÉN OTTLESZEK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!