Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Pantera VS. Metallica?

Pantera VS. Metallica?

Figyelt kérdés
Melyiket szereted jobban?
2011. jún. 15. 20:33
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Mielőtt belém kötnének.

Tudom, hogy nem összehasonlítható, mert más műfaj mind a kettő.

2011. jún. 15. 20:37
 2/19 anonim ***** válasza:
74%

Olyan szempontból, hogy melyiket szereted jobban, szerintem össze lehet hasonlítani ;)

amúgy Pantera

2011. jún. 15. 20:41
 3/19 A kérdező kommentje:

Így akartam feltenni a kérdést, kösz a helyesbítést.

Egyébként én is a Panterát szeretem jobban.

2011. jún. 15. 20:42
 4/19 anonim ***** válasza:
30%

Metallica!

Azt ismerem :)

2011. jún. 15. 21:39
 5/19 anonim ***** válasza:
62%
Lehet hogy velem van a baj de én nem szeretem a Panterát. Most pont egy listát csinálok a kedvenc zenekaraimról és 140 van eddig abból a 120-ik a Pantera és a legrosszabbakat 5.7 körüli pontra értékelném de azok csak kb. 5-en vannak összesen akik 6 alatt vannak. Szóval nem szeretem ellenben a Metallica a 14.
2011. júl. 15. 22:14
 6/19 anonim ***** válasza:
62%
Vagyis METALLICA. Egyértelműen nekem.
2011. júl. 15. 22:14
 7/19 A kérdező kommentje:
Vegulis kinek mi, en speciel imadom oket, Dimebag szoloinal, Phil vokaljanal jobbat meg nem hallottam, a dob is nagyon jo benne, es eleg zuzos is. Egyebkent mi az elso tiz banda nalad?
2011. júl. 18. 15:59
 8/19 anonim ***** válasza:
82%

Húh végre valakit érdekel:D. Most olyan boldog vagyok hogy végre elmondhatom:D. De tényleg. Otthon csak úgy elhallgatják de nagyon senkit se érdekel. Na akkor mondom.

Mivel még nincs kész a lista az 1. vagy 2. helyre valszeg bejön majd a Rammstein és az Iron Maiden olyan 9-10 körül fog jönni. És egy két meglepetés nem kizárt de nem valószínű. Na akkor mondom.

1. Nightwish

2. Linkin Park

3. Scorpions

4. Avantasia

5. Guns 'N Roses

6. Three Days Grace

7. Queen

8. Edguy

9. HammerFall

10. Black Sabbath

2011. júl. 18. 21:34
 9/19 anonim ***** válasza:
Azt megjegyezném hogy az ízlés nálam is számít mert pl. egy death metal, progressive, psyhedelic rock nem nagyon jöhet be előre vagy valami punk-os. Csak rock, punk, metal van igazából. És ahogy láthatod az Edguy, HammerFall, Avantasia nem akkora elismert jó zenekar mint a Queen de a Power metal a kedvenc műfajom szóval abból meg előnybe vannak az olyan bandák.
2011. júl. 18. 21:37
 10/19 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem kicsit darabos a Pantera az énekes is nekem annyira nem is énekel hanem ilyen fura Pantera. Szerintem kicsit olyan hogy vagy bejön valakinek ez a stílus és akkor imádja vagy nem mint nekem például és akkor meg csak elhallgatja vagy rosszabb esetbe utálja.
2011. júl. 18. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!