Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Pantera VS. Metallica?

Pantera VS. Metallica?

Figyelt kérdés
Melyiket szereted jobban?
2011. jún. 15. 20:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Hat igen, az ilyen daralos, uvoltos, dallamtalan metalt, amiben csak zuznak az nem tetszik, viszont az izlesed annal inkabb. Az en 10-es listam:

10:Led Zeppelin

9:Iron Maiden

8:Black Label Society

7:Rammstein

6:Ozzy Osbourne

5:Guns N' Roses

4:System of a Down

3:Metallica

2:Tankcsapda

1:Pantera

de meg a Van Halent, Motorheadet, Depressziot, Pokolgepet, Dream Theatert is nagyon szeretem. Regen nagy Rammstein fan voltam, de azota sokat valtozott az izlesem, persze most is imadom oket, mar meg van a jegyem a novemberi koncertjukre.

2011. júl. 19. 17:17
 12/19 anonim ***** válasza:
Amúgy a System of a Downt is szeretem és a Tankcsapdát is, de még nem osztályoztam le. A Led Zeppelint elismerem, hogy zeneileg magas szinten álltak a Straiway to Heavent imádom is, de valahogy a többi számát inkább csak úgy elhallgatom talán még a Moby Dick bejön. A Led Zeppelin jelenleg az 52., de olyan 70 körül fog megállni és már szinte minden világhírű rock, punk, metalbandát belevettem, tényleg hogyha akármit mondanak az emberek vagy a tévébe, hogy híres rock banda nekem benne van a listába. Szóval azért az tükrözi, hogy szeretem eléggé a Led Zeppelint. Ozzy Osburnet is szeretem, ő egy kicsit végezne előrébb, mint a Led Zeppelin csak az előadókat különveszem, majd ha ezt a listát befejezem, csinálok egy előadósat is.
2011. júl. 19. 23:50
 13/19 anonim ***** válasza:
Ja, észre se vettem, hogy írtad ezt a Black Label Societyt. Nálam az nincs is benn. Mondjuk annyira nem is híres, de belehallgattam és tényleg jó. Majd valamikor a közeljövőben szerintem megnézem több számát is. Bár azért nem valószínű, hogy nálam top 10-es lenne, de jó zenekarnak látszik, hallatszik.
2011. júl. 19. 23:59
 14/19 anonim ***** válasza:
74%
Panterát jobban szeretem
2013. nov. 17. 14:34
 15/19 anonim válasza:
100%

Mind a kettő a kedvencem :D Szerintem a 2 legjobb banda.

A Pantera-t leginkább úgy tudnám definiálni hogy "csípős metál" :D tele visításokkal, durva és karcos. Szó szerint horzsol:D imádom. A Metallica-t szerintem a szövegei miatt is szeretik sokan pl: Nothing else matters, ezt a számot még az is szereti a ki utálja a metált. A Metallica nagyon igényes, sok szép számuk van, lelke van a zenéjüknek.

2014. aug. 7. 21:48
 16/19 anonim válasza:
100%
Ja és persze Dime szólói eszméletlenek! R.I.P!
2014. aug. 7. 21:50
 17/19 anonim ***** válasza:

Slayer. ;)

Amúgy ha e kettő közül kell választanom, akkor inkább Pantera. Metallica szerintem nagyon túl van értékelve.

2017. dec. 13. 18:27
 18/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk a Pantera is igen-igen túlértékelt zenekar szerintem, de a Metallicánál mindenképpen jobb.
2017. dec. 15. 09:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Metallica! Pantera nagyon túl van értékelve, egyetlen egy jó számuk van, a Walk (mondjuk a METALLICA is rettentően túl van értékelve, de a Pantera számomra nagyon unalmas).
2018. jún. 28. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!