Digitális/elektromos zongorát vennék, tanácsot kérek! Milyen típust ajánlotok egy haladó számára?
Figyelt kérdés
Digitális/elektromos zongorát vennék, tanácsot kérek! Nem teljesen alap, de nem is csúcskategóriás elektromos zongorát szeretnék venni. Milyen tipust javasoltok, ami ár-érték arányban a legjobb a piacon? Néztem pl. Yamaha YDP 141-et, meg van hirdetve sok Casio is. A Casio-k közül melyik felel meg tudásban ennek a Yamahának? Egyáltalán melyik márkát érdemes? Casiók közül melyik a középkategóriás? Pl. Casio cdp 120 vagy 200 milyen? Tudtok boltot ajánlani, ahol élőben egy helyen sokat meg lehet nézni/összehasonlítani? Nem saját részre lesz, és elég tanácstalan vagyok, mert nem nagyon értek a témához... Árban, ha újat veszek, max. 230 ezerig tudok elmenni.2013. febr. 20. 13:38
1/2 anonim válasza:
Fender Rhodes :)
De ez a Roland sztem nagyon szépen szól (azt mondjuk nem tudom, mennyibe kerül):
2/2 anonim válasza:
Szia! Annyit tudok neked mondani, hogy a yamaha nagyon megéri az árát. Nekem egy Yamaha DGX 640-es digitálisom van. Haladóknak pont ideális nem alap nem is a legcsúcsabb hangszer, kalapácsmehanikával. Tehát teljesen olyan mintha rendes zongorán játszanál. Több mint 500 hang, 160 dob alap, 300 kísérô zene. Ráadásul gyönyörû hangja van.
Ééés itt említeném meg hogy történetesen eladnám a zongorámat a vételre szánt árad alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!