Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan javítható a gitárnyak,...

Hogyan javítható a gitárnyak, ha vetemedés állna fenn?

Figyelt kérdés

Visszafelé 7.-1. bundig 3-4 mm elhajlást tapasztaltam fél éve, amit 3x próbáltak orvosolni kül. helyeken, új nyerget is kapott bár nem segített, E6 fémesen rezonál, 1,2,9. bundon erősen zörög, még garanciális. Hova mehetek vele?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. febr. 19. 21:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kukábahajítással.
2013. febr. 19. 21:54
 2/13 anonim ***** válasza:

Hol próbálták orvosolni?

Első körben úgy néz ki, mint aminek brutálisan rosszul eltekergették a merevítőpálcáját.

Persze lehet bizonyos vetemedés is, de ha a garanciális, akkor miért nem oda viszed, ahol a garancia érvényes?

Ha tényleg nem lehet a pálcával állítani rajta, akkor elég nehéz ügy... a gitár értékétől függ, érdemes-e próbáékozni vele.

Mindenre akad valami megoldás, csak lehet, hogy többe kerül, mint a gitár. Milyen hangszer ez?

2013. febr. 19. 21:55
 3/13 A kérdező kommentje:
Jackson JS32RT exp. 83e HUF.
2013. febr. 19. 22:15
 4/13 A kérdező kommentje:
A szervízes ha látta, már ha tette, mert ott is járt visszadobta nekem, mintha nem lenne baja...
2013. febr. 19. 22:16
 5/13 anonim ***** válasza:
Melyik szerviz volt ez? A kép alapján ez tényleg durván homorú, minimális görbületnek kell lenni benne általában, de ez tényleg brutál.
2013. febr. 19. 22:36
 6/13 A kérdező kommentje:
Árkádia Bp. az origin
2013. febr. 20. 04:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Első lépésnek azt szoktuk csinálni, hogy leszedjük a nyakat (ezen könnyű, csavarozott).

Aztán teljesen kilazítjuk a nyakpálcát. A nyakat feltámasztjuk a két szélén (nem ilyen vastag támasztékkal, ez csak hirtelen illusztráció miatt tettem oda), majd azt a részét, ahol így meg van görbülve néhány szorítóval elkezdjük lefelé nyomni, hogy kihúzza a görbületet. Utána meghúzzuk a nyakpálcát és így hagyjuk egy napra. Egyszerűbb esetben ez segíthet.

[link]

2013. febr. 20. 05:29
 8/13 A kérdező kommentje:
Elvigyem igazságügyihez ténymegállapítád végett?
2013. febr. 20. 06:01
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha van rá pénzed... szerintem nem dolgoznak ingyen és meglepne, ha lenne gitárszakértő :)

Nagyon úgy néz ki, hogy a nyakkal valami gáz van. Most kérdés, hogy mitől és mióta.

Vidd el egy hangszerészhez és kérd meg, hogy mondjon szakvéleményt, aztán közöld a bolttal, ha ő is ezt igazolja.

2013. febr. 20. 06:04
 10/13 A kérdező kommentje:
megtörtént kértem, csak az ig. hangszer szakértő jogosult szakvéleményre...
2013. febr. 20. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!