Nagyon szeretem a Beatlest, de nem úgy, mint egy buta liba, hanem utánanézek mindennek, ami velük kapcsolatos, meg minden. De a nővérem és az anyukám már folyton ezzel cukkol. Azt hiszik, másra nem tudok gondolni és ez kiborít. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 11:23
1/9 anonim válasza:
találd meg az egyensúlyt a beatles zenéjének szeretete és az az iránti beteges rajongás között, akkor nem lesz baj.
2/9 anonim válasza:
Ha van külön szobád, szerintem vonulj el!:) És ne beszélj róluk folyton:):)
3/9 anonim válasza:
A kérdés sértő,nem abban mérhető valaminek/valakinek a szeretete, hogy mennyire rajongasz betegesen értük.
Ezt muszáj tisztázni.
Mit csinálj: Ne csak róluk beszélj, néha hozd szóba a Rolling stones-t is ;)
4/9 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nem beszélek folyton róluk, de ők úgy tesznek, mintha azt tenném. Utánanézek az életükkel kapcsolatos dolgoknak, de nem beszélek erről mindig. Ez a bajom.
2013. febr. 16. 16:59
5/9 anonim válasza:
"Az a baj,hogy nem beszélek folyton róluk"
"de nem beszélek erről mindig. Ez a bajom."
He? :D Nekem lökheted a rizsát, én szeretem a Beatlest:D:D:D <3 <3 <3
Mondjuk így neten elég fura lenne... Jaj.. Na, várjá', írok Neked privátot!:D
7/9 anonim válasza:
Jó, mondjuk mindegy, ha ilyen vagy, ne levelezzünk :/ Azt hittem, jóban leszünk...
NEM írtam a kérdezőnek semmi bántót egyáltalán, nem tudom, min kapta fel a vizet! :/ :/ (márha fölkapta, de ha megy, írhatta volna, hogy megy.....)
9/9 anonim válasza:
Ikrek lehetnénk én is ilyen vagyok nyugi! Könyveket is kértem meg minden imádom őket. Szerintem ne érdekeljen, hogy cukkolnak vállald és abbahagyják. Beatles forever <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!