Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nagyon szeretem a Beatlest,...

Nagyon szeretem a Beatlest, de nem úgy, mint egy buta liba, hanem utánanézek mindennek, ami velük kapcsolatos, meg minden. De a nővérem és az anyukám már folyton ezzel cukkol. Azt hiszik, másra nem tudok gondolni és ez kiborít. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 11:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
találd meg az egyensúlyt a beatles zenéjének szeretete és az az iránti beteges rajongás között, akkor nem lesz baj.
2013. febr. 16. 11:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha van külön szobád, szerintem vonulj el!:) És ne beszélj róluk folyton:):)
2013. febr. 16. 13:30
 3/9 anonim ***** válasza:
33%

A kérdés sértő,nem abban mérhető valaminek/valakinek a szeretete, hogy mennyire rajongasz betegesen értük.

Ezt muszáj tisztázni.

Mit csinálj: Ne csak róluk beszélj, néha hozd szóba a Rolling stones-t is ;)

2013. febr. 16. 13:42
 4/9 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nem beszélek folyton róluk, de ők úgy tesznek, mintha azt tenném. Utánanézek az életükkel kapcsolatos dolgoknak, de nem beszélek erről mindig. Ez a bajom.
2013. febr. 16. 16:59
 5/9 anonim ***** válasza:

"Az a baj,hogy nem beszélek folyton róluk"

"de nem beszélek erről mindig. Ez a bajom."

He? :D Nekem lökheted a rizsát, én szeretem a Beatlest:D:D:D <3 <3 <3

Mondjuk így neten elég fura lenne... Jaj.. Na, várjá', írok Neked privátot!:D

2013. febr. 16. 18:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Hova tűntél?:O :S :S
2013. febr. 16. 19:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Jó, mondjuk mindegy, ha ilyen vagy, ne levelezzünk :/ Azt hittem, jóban leszünk...

NEM írtam a kérdezőnek semmi bántót egyáltalán, nem tudom, min kapta fel a vizet! :/ :/ (márha fölkapta, de ha megy, írhatta volna, hogy megy.....)

2013. febr. 16. 19:24
 8/9 anonim ***** válasza:
írta!!:):)
2013. febr. 16. 19:24
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ikrek lehetnénk én is ilyen vagyok nyugi! Könyveket is kértem meg minden imádom őket. Szerintem ne érdekeljen, hogy cukkolnak vállald és abbahagyják. Beatles forever <3
2013. márc. 1. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!