Vigyázz! Buta liba kérdése! Mi van velem?
Elég szép lánynak mondanak.Van egy barátnőm,Ő nem a legszebb,átlagos(de csak mert nem festi magát véleményem szerint).Hozzászoktam,hogy mindenki körülrajong és nem kell érte tennem semmit.Most azonban fordult a kocka.Megismerkedtünk 2 fiúval és mindkettőnek nagyon bejön a barátnőm.
Én hülye meg féltékeny vagyok.Nem azért mert rosszat akarok a lánynak,vagy tetszene valamelyik fiú.Igazából mindkettő elég kis tesze-tosza,nem jönnek be és párom van 4 éve ráadásul,akit szeretek.
De rosszul esik,hogy nem vesznek észre,úgy érzem csúnya vagyok.Hú üssetek le,de hülye vagyok.Ilyen egoista lennék?Vagy mitől van ez?Olyan rossz érzés.
Valószinűleg azért a másik lányra hajtanak,mert közvetlenebb,könnyebben megnyíllik másoknak.Én nem ilyen vagyok.Lányok van még valaki ilyen helyzetben?
Mossátok már ki az agyam...
tényleg buta egoista liba vagy
nem bántásból írom hanem mert így van
"Hozzászoktam,hogy mindenki körülrajong és nem kell érte tennem semmit"
Itt a kulcsmondat.....
Na de nem baj ez.
Szerintem a szép külső csak akkor ér valamit, ha átjönnek a belső jó tulajdonságok is.
A fő ok, amit írsz, hogy barátnőd közvetlenebb és könnyebben megnyílik másoknak. Valószínű emiatt is nem festi magát, mert így is épp elég vonzó a belső tulajdonságai miatt. Akik durván festik magukat, szerintem azok mindig valami belső egyensúly hiányát próbálják ezzel ellensúlyozni.
Nézem a lányokat, vannak, akiken látszik, hogy szinte szerelmesek önmagukba, de észre sem veszik a külvilágot maguk körül. Remélhetőleg Te nem ilyen vagy, de egy kicsit ki kell tekintened a saját szépségedből, más dolgokra is nyitni kellene.
az utolsó két válaszolónak köszönöm,hogy normális hangnemben írtak.
Egyébként hol írtam,hogy agyonfestem magam?Én nem látom ezt a mondatot:D
Nem szoktam túlzásba vinni.Honnan tudom,hogy jobban nézek ki?Mert többen mondták már,meg ugye van szemem is.
Azóta kiderült,hogy barátnőm elég kétértelmű dolgokat ír a 2 fiúnak,ezért vannak úgy oda.Mellesleg neki is van barátja...
Egyrészt attól nem lesz senki szebb, mert festi magát. Te sem attól leszel szép, mert szemceruza és púder. Vagy van egy természetes szépséged (leírásod alapján így van) vagy pedig nagyon tévedsz arról, hogy milyen jó csaj is vagy:D
Mindenképpen változtass magadon, mert tényleg nem szép, hogy így állsz hozzá ehhez a viszonylag új dologhoz. Mi lesz később, amikor mondjuk komoly párkapcsolata lesz neki, te meg épp szakítasz a pároddal? Mindenből kvázi versenyt akarsz csinálni, vagy csak a szépség tekintetében érezted jobbnak magad?
Nem az számít, hogy valaki mennyire jó nő. A barátnőd is biztos helyes, de úgy látszik őt jobb kisugárzással áldotta meg a sors, és ez sokkal fontosabb, mint hogy milyen színű szemhéjpúdered van.
A fiúknak sem egyezik meg az ízlésük, valakinek Te jössz be, valakinek a barátnőd. Ennyi. Nekem pl nem jönnek meg a barna hajú srácok, akkor sem ha a fiú épp a legmenőbb az egész városban meg minden (most csak egy példát mondtam). Lehet itt is hasonló a helyzet. Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!